מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעה בכפות הידייםגל08/08/2011
שלום לכם,
ברצוני לשאול אודות טיפול באמצעות בוטוקס כמתן מענה לבעיית הזעת יתר בכפות הידיים.
רקע - אני סובל קרוב ל 3 שנים בבעייה זו, טופלתי במכשיר הדריוניק פורטה בשנים האחרונות אך יעילותו פוחתת עם הזמן , מה גם שבתקופה זו אני משרת בצבא וגם כך אין לי הזמן הדרוש להשקיע בטיפול במכשיר זה.
לאחרונה התחלתי להתעניין בתחום הבוטוקס כמתן מענה לבעייה שממנה אני סובל.
התייעצתי עם 5 מן המרכזים הרפואיים בתחום ואני מאוד מהסס בגלל המחיר.
ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי הייתה 3,500 והיקרה הייתה 8,000 .
אני יודע ששי פיקבוק במכונים שמזריקים את הבוטוקס הזול.
מה דעתכם בנושא?
האם ידוע לכם על השתתפות הביטוח המשפחתי בנושאי רפואה בתחום זה?
המון תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה בכפות הידיים - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס10/08/2011שלום גל.
טיפול בהזרקות בבוטולינום טוקסין הוא אחד הטיפולים המקובלים בהזעה בכפות ידיים. יעילותו גבוהה יחסית, השפעה נמשכת כ- 4-6 חודשים בממוצע. למיטב ידיעתי קיימת הנחה למבוטחי ביטוחים משלימים בכללית אסתטיקה, אך מומלץ, כמובן, לבדוק את הנושא עם חברות הביטוח שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)