שינוי בצבע השפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בצבע השפתיים
    שיר
    14/08/2011

היי,
    אני בת 20 ומלפני כ- 4 חודשים שמתי לב שהצבע בשפתיים שלי יורד בהדרגה והופך לגוון חום. במיוחד בשפה העליונה. ישנם גם סימנים של גוונים שונים ונקודות בהירות יותר שמזכירות נקבוביות.. והרגשה של "פעילות" בשפתיים מידי פעם. בדיקה אצל רופאת עור העלתה שהסימנים של הנקבוביות הן אכן נקבוביות רק שאצל רוב האנשים לא רואים אותן. היא לא ידעה מה הסיבה לכך שגוון השפתיים משתנה.. היא המליצה לי על שפתון בתוספת קרם הגנה מפני השמש ומשחה לשפתיים בשם אולטראלאן - למרוח בלילה..
    בעלון של התרופה ראיתי שהיא נועדה לטיפול מקומי בדלקות עור.. אני לא סובלת מכך..

שאלתיי הם:

-האם כדאי להשתמש בתרופה? השפתיים הן מקום רגיש ואני פוחדת שהמצב רק יחמיר.
    -מה אפשר לעשות? צבע השפתיים רק יורד עם הזמן ונעשה לא יפה..
    חשבתי שאולי הסיבה לכך היא שאני שותה קפה ויכול להיות שלפעמים הוא היה חם מידי.. יכול להיות? כיוון שהצבע בשפתיים יורד בעיקר בשפה העליונה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בצבע השפתיים

הוספת תגובה

• שינוי בצבע השפתיים - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    14/08/2011

שיר שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, לא נראה לי כי הקפה שייך לנושא. אני יכול להבין את המחשבה שעמדה מאחורי מתן האולטרלן ואני ממליץ לנסות אותו.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

שיר
    14/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו