עזרה דחופה. "וניקה" לנערה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה. "וניקה" לנערה
    רוני
    16/08/2011

כבר רשמתי הודעה דומה בפורום הסרת שיער אבל מכיוון ואני צריכה תשובה דחופה וכמה דעות אז אשאל גם פה..

ביתי בת ה15 הורידה לראשונה שיער בשפה העליונה לפני שנתיים. מאז, היא נאבקת בהורדת השיער בצורה נוראית מכיוון והיא צריכה כל בוקר (כן, כל בוקר !) להוריד את השיער מכיוון והוא צומח בין לילה והוא נראה לעין. היא מתוסכלת מזה, וזה משפיע עליה מאוד. אני חייבת לעזור לה. רשמתי כבר שאלה בפורום אחר על הסרת שיער באפילציה והאם זה יעזור, אבל יש לי שאלה אחרת.

שמעתי על משחה, "וניקה", שאמורה לעקב את צמיחת השיער. אמרו לי שמומלץ להשתמש איתה כשעושים טיפול בלייזר או בקרן אור.

האם אפשר להשתמש בה בלבד? היא תעבוד בכוחות עצמה ? האם ייראו תוצאות ?
    אני אובדת עצות אני חייבת לעזור לבת שלי ומכיוון שהיא בת 15 אני לא יכולה לקחת סיכונים עליה וגם אין לי כל כך כסף לבזבז.

אשמח לקבלת תשובה רק ממומחים. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה. "וניקה" לנערה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה. "וניקה" לנערה - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    18/08/2011

שימוש בוניקה במקביל לטיפול הסרת שייער בלייזר או קרן אור משפר את תוצאות הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו