כתמי שמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי שמש
    רותי
    28/08/2011

היי, אני בת 30 ויש לי כתמי שמש על המצח (אולי פיגמנטציה) שהם די בולטים, כי אני מאוד בהירה. יש גם חלק קטן שנראה כאילו יש בו כתם לבן.

האם עדיף לטפל אצל רופא עור או אצל קוסמטיקאי פרא-רפואי?

התייעצתי גם עם רופא עור (שאמר שיתן לי מישחה בחורף) וגם עם קוסמטיקאי שאמר שצריך טיפול משולב במרפאה+תמיכה. מה עדיף?

הקוסמטיקאי עובד עם מוצרים של חוה זינגבוים - האם אתם מכירים אותם? האם הם מומלצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי שמש

הוספת תגובה

• כתמי שמש - תגובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    31/08/2011

בוקר טוב.

בד"כ העומק שבו נמצא הפיגמנט לא מאפשר לתכשירי קוסמטיקה להגיע אליו. לכן טיפול רפואי הוא ברוב המקרים טיפול בחירה. לגבי קוסמטיקאי- לא קיים בארץ מקצוע של קוסמטיקאי "פרא-רפואי" או "רפואי". יש רק קוסמטיקאי/ת. את רשימת המקצועות הפרה רפואיים קובע משרד הבריאות ועדיין קוסמטיקאיים אינם ברשימה זאת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

רותי
    04/09/2011

אם כך אתה ממליץ לי לקבל טיפול רק אצל רופא עור?

מה שיטת הטיפול המומלצת? קרם הבהרה, פילינג, לייזר או משהו אחר?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה - תגובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    04/09/2011

השיטה תיבחר על פי ממצאים קליניים, נסיון של הרופא, יכולות שלך וכ"ד. בד"כ מדובר בטיפולים משולבים, אך כאמור לא ניתן להמליץ על טיפול באופן וירטואלי, אלא בבדיקה אישית בלבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו