צלקות עור בלחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות עור בלחיים
    דנה
    02/09/2011

שלום יש לי בעיה,

מרוב התעסקות בפצעים (עכשיו זה נגמר הם נעלמו) נשאר לי מזה כמו גוון שחרחר אלכסוני בלחיים שלא יורד, שעושה לי פנים משולשות שאני מחייכת איכס..

מה עושים?

יש איזה משחה מצויה בסופר פארם שיכולה לטפל לי בזה.

זה לא כמו צלקת אקנה אדומה כזאת, כאילו זה נראה לי צלקת אקנה יש אדימות אבל יש בעור גוון שחור שנטמע לי בעקבות ההתעסקות לצערי.. עכשיו אין פצעים אבל זה מה שנשאר מהן

מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות עור בלחיים

הוספת תגובה

• מצאתי הגדרה לזה

דנה
    02/09/2011

עיינתי קצת באינטרנט ומצאתי שם הגדרה וזה סוג של צלקת אקנה

"צלקות שקועות הנראות כחורים שחורים וכהים על העור, בקוטר של עד 2 מילימטר – אופייניות לאזורי הרקות, הלחיים והסנטר."

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות עור בלחיים - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    04/09/2011

דנה שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, מדובר בפיגמנטציה שלאחר תהליכים דלקתיים וזו בדרך כלל חולפת מעצמה בטווח של מספר חודשים וכל שנותר לעשות הוא להשתמש בקרם הגנה בעל SPF30 באופן יומיומי קבוע ולהמתין בסבלנות מספר חודשים על להעלמות התופעה.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו