מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע להורדת מינון לרקוטאןמשה20/01/2008
שלום
היום הלכתי לעשות בדיקת דם שגרתית לרקוטאן והרופאה (לא רופאת עור אבל מבינה בזה) שלי המליצה לי להוריד מ - 40 מ"ג ליום ל - 30 מ"ג עקב החמרה שיש לי ... הסברתי לה שככה זה אמור להיות בהתחלה והיא אמרה לי שהיא יודעת אבל בכל זאת כדאי להוריד את המינון כדי לא להחמיר את המצב והסבירה לי שהתהליך יכול להיות קצת יותר איטי (לא בהרבה) עם 30 מ"ג ואם אני אמשיך עם 40 מ"ג ליום התהליך קצת יותר מהיר אבל לא שווה את ההחמרה ... אמרתי לה שיש לי תור לרופאת עור ב - 29 החודש ושאלתי אותה מתי אני צריך להתחיל לקחת 30 מ"ג ?.. לא כדאי לקחת 30 מ"ג אחרי התור עם רופאת העור ?.. והיא אמרה לי שאפשר (או כדאי אני לא בדיוק זוכר) להתחיל כמה שיותר מהר ... אני לא יודע אם כדאי לחכות לתור שלי לרופאת עור או להתחיל לקחת מיד כשיתאפשר לפני התור ?..
תודה מראש,
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת מינון לרואקוטן
ד''ר צחי שלקוביץ27/01/2008משה שלום
אין דרך לענות על שאלתך בלי לראות את מצב האקנה ואת תוצאות בדיקות הדם.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)