מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת גבות, וריסיםדור16/09/2011
לפני כ3 שנים התחילה אצלי קילופי עור רציניים באזור הלחיים והגבות
אז הלכתי לרופאת עור וגיליתי שיש לי סבוראה שום משחה לא עזרה לי אז הלכתי לרופא עור אחר והוא שלח אותי לאיבחון עור באיחילוב, שם בדקו לי את העור וגילו שיש לי ריבוי של מי חרק בשם Demodex
הייתי ילד נורא לא היגייני לא הייתי מתקלח הרבה ולא שותף פנים ולא חופף הרבה
למרות זאת עם הזמן התחלתי להיות יותר הגייני אבל חיפפתי בתרופות והפסקתי עם הטיפול
אבל בכל זאת
לפני כשנה שהבנתי שכולם לא עובד התחלתי לקחת סבוקלם
שנורא עזר לי לפני כמספר חודשים עברתי לסבועור שדיי יבש לי את העור אבל זה נראה לי בסדר בכל מקרה
לא מזמן התגייסתי לקרבי עשו לי זריקות וכל זה
והתחיל לי נשירת גבות וריסים
אני פשוט מושך קצת את הגבות והן יוצאות כנל לגבי הריסים
נכנסתי לדיכאונות יצאתי מקרבי
ועכשיו עם העור הבעייתי שלי עוד רוצים לישלוח אותי לחיל חימוש
ישלי טיפה קשקשים בגבות
קראתי באינטרנט שזה יכול להיות דמודקס ואפשר לעצור את ההתפשתות שלו עם שמן עץ התה, אבל שמעתי שיש בשמן עץ התה גם הורמונים נשיים שגומרים לחזה נשי אז פחדתי ליקנות
אני מאוד מתוסכל ומפוחד, ואני לא יודע איך זה עובד מהצבא אם אפשר ללכת לרופא אזרחי? איך ומה עושים זה ממש דחוף לי אני ממש רוצה להעביר אתזה ולהיות בסדר שוב
אז איך עושים אתזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת גבות, וריסים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט17/09/2011עלייך לפנות לבדיקת רופא עור דרך הצבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)