דלקת עור? פטריות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עור? פטריות?
    *&?&&
    19/09/2011

שלום רב, מלפני חודש החלו לגרד לי הרגליים באופן מוגזם במשך שבועיים.. לא ידעתי מה זה ולא ייחסתי לכך משמעות.. לאחר כשבועיים הופיע לי באזור גדול על רגל אחת אדמומיות ויובש.. תוך יומיים זה התפשט לי ל- 2 הרגליים.. (מהברך עד לכף רגל) ביקור אצל רופאת עור העלה שזה דלקת עור והפיטריות הן תגובה משנית.. שהיא יכולה לנבוע מתכשיר חדש, מגע עם חיות ועוד.. אני באופן אישי לא השתמשתי בתכשיר חדש והחיה היחידה שהיתי לידה היה תוכי.. באופן כללי, זו תופעה הקורית לי לראשונה ולא היה לי דבר כזה או דומה מעולם.. בכלל, איני סובלת מפריחות או תופעות עור אחרות..) הרופאה המליצה לי למרוח פעמיים ביום איזוקורט / טבעדרם ולשתות בלילה כדור בשם לורטדין 10 mg. כמו"כ היא שלחה אותי לבדיקת מעבדה וזה הפירוט לבינתיים:
    Order Comments
    REMARKS (MICRO)מקום לקיחה: שוקיים
    Fungal culture ‎בעבודה.
    Microscopy result אין ממצא
    REMARKS MICRO ‎בעבודה
    Fungi culture p 1 - נשלח למעבדה חיצונית
    ביצעתי את המלצת הרופאה במשך יותר משבועיים אך זה לא עוזר! הגירודים נמשכים ולא נראה כלל שיפור ממשי.. הלכתי לרופאת עור אחרת והיא איבחנה שזה פטריות ונתנה לי את התרופה הזו: CICLODERM (N) CR אבל כלום לא עובד! מה אני יכולה לעשות?? התור הבא לביקור חוזר רק לעוד חודש.. אין יותר מוקדם.. איך אני יכולה לשפר את המצב?? יש לציין שאני מרגישה שהגירודים נמשכים הן ברגלים והן בשאר הגוף..

אשמח מאד! לעזרה! תולה תקוות..
    בר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עור? פטריות?

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    21/09/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו