מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעיםמיטל ל01/10/2011
שלום
אני בת 35
ובתקופה האחרונה יוצאים לי פצעים נפוחים מאוד וכואבים מאוד
האם אני אוכלת משהו שגורם לזה?כל פעם שמתרפה אחד בא ישר אחריו אחד אחר,ונשארים כתמים על הפנים.מה ניתן לעשות?אודה לעזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ02/10/2011מיטל שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אני יכול לנסות ולהעריך כי את מתכוונת לפצעי אקנה. אם כך הוא הפתרון הטוב ביותר למצבך הינו טפול בכדורי רואקוטן . עלייך לפנות לרופא עור ולהתייעץ עמו על כך.
בברכת שנה טובה
וגמר חתימה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
מיטל ל03/10/2011בדיוק מתשובה זו חששתי
מדובר בפצע שעובר ולאחר מס' ימים פצע אחר
במקרים מסוג זה מצריך כדורי רואקוטן?נגמר עידן משחות טובות?
האם ישנה משחה לטיפול נקודתי בפצע?
תודה מראש
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי...
רז07/10/2011את לא צריכה ראקוטן , את לא בת 17 שהפנים שלך מפוצצות.
גם לי היה אקנה קלה מאוד וישר הציעו לי ראקוטן , זה מאוד מטריד שהרופאים נותנים את התרופה המסוכנת הזאת בכזאת קלות.
בנגוע אלייך, כל פצע שיוצא לך נקודתי תקני לך RETAVIT שזה לא משחת פלא, אבל היא אנטיביוטית שימי משחה כזאת על פצע שיוצא לך(רק בערב אחראי המקלחת , ולמה בערב? כי אסור שתחשפי לשמש והמשחה על העור שלך אחרת זה יצור כתמים חומים פיגמנטציה. שימי את המשחה שהעור נקי נקודתית על הפצעים וזה יחסל את החיידקים ויעזור לו להתרפות מהר יותר ו"במזעור נזקים שאחראי הפצע" אגב המשחה חייבת מרשם רופא.(אחראי הפצע תמיד מופיע סימן אדום חלק על העור שעובר אחראי כמה שבועות או הרבה חודשים תלוי לפי חומרת הפצע והמיקום.(מניסיון)
לגבי התזונה- לי היא עזרה רבות בלשון המעטה לא רק בפצעים אלה גם באיכות העור והברק חזר לעור, תקפידי לא לאכל מטוגן,למשל שניצל ציפס וכו'... עדיף בתנור אובן, פיצוחים חטיפים שוקולדים וכו'... להוריד ואין צורך להגיד למה.
מוצרי חלב כדי מאוד מאוד להוריד למרות שזה קשה לי זה עזר מאוד הייתי אוכל מוצרי חלב וזה עשה נזק לעור שלי שהיה בילתי נסבל .
לחם מלא עדיף על לחם לבן למרות שלי לחם לבן לא עשה נזק אבל יש כאלה שכן עושה להם, ירקות חשוב מאוד לאכל זה מקרר את הגוף (מלפפון,גמבה,חסה,גזר)...
פירות אפשר אבל לא הרבה.
ואם את רואה שזה נמשך הרבה זמן תלכי לרופא עור שיאבחן אותך את לא בגיל ההתבגרות וזה לא צריך להיות לך ....
בכל זאת ממליץ לך לגשת לרופא עור .
מאחל לך שנה טובה וגמר חתימה טובה וזכרי אל תיקחי ראקוטן על כמה פצעים בודדים חבל על הכבד, השומנים בדם וזה על קצה המזלג
בהצלחה : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מיטל ל09/10/2011תודה ושנה טובה
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ09/10/2011מיטל שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכת חג שמח
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)