קרחות ופריחות בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרחות ופריחות בעור
    ורוניק
    02/10/2011

שלום

לפני שלוש שבועות הבחנתי בגופי בשלוש תופעות שאני מניחה שהתחילו באותו זמן,
    אני לא יודעת אם יש בניהם קשר, לשיקולכם..

האחת היא קרחת די גדולה לא נראית לעין בצורה חיצונית, רק אחרי שמסיטים את השיער היא מתגלית בצד שמאל של ראשי.

השנייה זה פריחות גרד ואדמומיות כרגע זה נמצא בעיקר ברגליים אבל זה מגרד ואדמומי גם בחלקים אחרים של הגוף , בחזה בבטן, זה הופך לפריחה, ויש כאלה סימנים אדומים של הגלדה, וזה פשוט נשאר על העור ולא חולף מזה שבועיים שלוש..

התופעה השלישית היא כתם לבן בהיר ברגל ימין שלא היה שם, חשבתי שזה משיזוף אבל זה לא נמצא באזורים אחרים, וגם עליו היה אדמומיות וגרד ועכשיו זה רק לבן..

אם להגיד את האמת אני מפחדת מזה מאוד, קבעתי תור לרופא עור, אבל עד שהתור יגיע אני ממש אשמח אם תוכלו לנסות להבהיר לי את התמונה, כי כרגע התופעות האלה פשוט מפחידות אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרחות ופריחות בעור

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר מיכאל שוחט
    02/10/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו