שאלות על מיטת שיזוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על מיטת שיזוף
    מיטללי
    22/01/2008

אני רוצה לעשות מיטת שיזוף מה עליי לדעת לפני זה?

אני ממש רוצה לעשות מיטת שיזוף ואני גם ממש בהירה אבל בשמש אני תופסת צבע יפה ומשתזפת אז במיטת שיזוף אני בטח גם יתפוס צבע השאלה עד כמה זה יזיק לי מה הנזקים??

ואני משתמשת בגלולות למניעת הריון בשם אסטל

מותר להשתמש במיטת שיזוף למרות שאני לוקחת גלולות כי פעם חברה אמרה לי שאסור או משהו זה נכון??

תודה מראש על התשובות :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על מיטת שיזוף

הוספת תגובה

• מיטת שיזוף

ד''ר מיכאל שוחט
    24/01/2008

שימוש במיטת שיזוף הינו שווה ערך לחשיפה לשמש כולל כל הסיכונים הכרוכים בחשיפה לשמש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מיטללי
    27/01/2008

אז בעצם ...אם זה כמו להחשף לשמש (כמובן שאני לא מתכוונת להגזים אם זה יותר מכמה דקות בשבוע)
    שנה שעברה התחלתי לקחת את הגלולות והשתזפתי בשמש ולא נוצרה לי שום פיגמנטציה על הפנים אז זה אומר שגם אם אני יעשה מיטת שיזוף לא יהיה לי שום דבר חדש?
    אם למישהי נהיה פיגמנטציה שהיא לוקחת גלולות ובאותו זמן משתזפת אז זה מופיע מייד אחרכך או אחרי כמה שנים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת שיזוף

ד''ר מיכאל שוחט
    29/01/2008

סביר להניח שלא תופיע פיגמנטציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו