הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר
    שירה
    06/10/2011

האם טיפול להסרת שיער בלייזר מסוכן?אני מתכוונת-האם זה יכול לזרז היווצרות סרטן העור?(יש לי עור בהיר והרבה נקודות חן)שמעתי שזה בעייתי עם נקודות חן-אך אם זה מסוכן ויוצר שינויים בנקודות חן-הרי זה גם מסוכן על עור רגיל(רק שאולי בנקודות חן הנזק יותר מהיר ומשמעותי)נכון?
    אמרו לי שזה לא מסוכן אבל מוזר לי לחשוב שחשיפה ארוכה ללייזר לא תגרום לשם נזק בעור ולא תאיץ סרטן,הרי טוענים שחשיפה לשמש גורמת סרטן-אז לייזר פי כמה..לא?
    התחלתי עכשיו טיפול לייזר..ואני קצת חוששת..בנוסף רק עכשיו שמעתי שצריך לכסות את נקודות החן-וכבר עברתי טיפול אחד שלאחריו שתיים מנקודות החן שעל היד שלי היו אדמומיות ושורפות..מה עליי לעשות?לכסות כל נקודת חן?(יש לי המון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    06/10/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו