מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעי בגרותמשי אוחנה07/10/2011
שלום רב,
רציתי להתיעץ בקשר לסבוני פנים. אם משתמשים בסבון פנים, כאשר מורחים אותו לעיתים מפוצצים את הפצעונים, וגורמים להתפשטותם. אך אם לא משתמשים בסבון פנים, מצטברים שומנים על העור, דבר העלול לגרום להתפתחות פצעונים. שאלתי היא האם כדאי להשתמש בסבון פנים או לא?
תודה רבה,
משי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט08/10/2011יש להשתמש בסבון המותאם לעור שומי\ני ופצעים כמו אקניל או ניטרוגינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בסבון פנים המיועד לעור אקנתי
איריס לוי08/10/2011שלום רב,
בעור אקנתי עם פצעים, פצעונים, כתמים וכו' - חשוב השימוש בסבון המיועד לעור עם אקנה ובניקוי הפנים עם פד/צמר גפן.
אופן השימוש: 2 פד צמר גפן רטוב סחוט לא חזק, לשפוך עליו מעט מהסבון ולשפשף את הפנים. תמיד על הפצעים להשתדל לשפשף בעדינות על מנת שלא לפוצץ את הפצעים ולגרום לזיהום נוסף ולכתמי פיגמנטציה.
מומלץ השימוש בכפפות חד פעמיות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
משי אוחנה09/10/2011אני מודה לכם מאד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
יעל10/10/2011אני לא בטוחה לאיזה סבון את מתכוונת אבל נגיד אצלי הבעיה הייתה שגם עם סבונים יש אקנה גם אם אני שומרת על טיפוח יופיעו לי פצעים ואז החלטתי שאני הולכת לרופא עור כי זה הפריע לי כבר ממש, הרופא אחרי בדיקה אמר לי שאני צריכה להשתמש בגלולות נגד הריון ואמר שבלי קשר למניעת הריון הן עוזרות להרבה בנות, קבלתי גלולות פמינט וזה משהו שעזר כי אני הפצעים מופיעים פחות אם בכלל עכשיו. בגלל זה לדעתי כדאי לך ללכת לרופא עור שיוכל לראות אותך ואת המצב שלך ולעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)