מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה הורמונלית כן או לא? חייבת עזרהמיכל26/10/2011
שלום אני בת 22,-גודל לי שערות במקומות הורמונוליים-סביב הפטמות-שחורות וגסות,שאר החזה -דקות יותר ובהירות יותר, בצווואר,בבטן ובגב ובכל הפנים גודל שחור ובולט לעין, בבדיקות דם הורמונליות לא מצאו אצלי בעיה הורמונלית.האם זה אומר שבאמת אין לי בעיה הורמונלית? או שאם גודל לי במקומות האלה זה מצביע בביטחון על בעיה הורמונלית? כמו כן האם אני יכולה לטפל בבעיה רק בשימוש בלייזר בגוף? או שאני חייבת לשלב גם גלולות? כי הבנתי שאחרי שמפסיקים עם הגלולות הכל חוזר ואני לא רצה לזרוק כסף סתם-אודה לך מאוד אם תעזור לי. כמו כן אין לי שחלות פולציסטיות, אני ממוצא כורדי אך אימי לא שעירה כמוני, והיה לי ניסיון של 8 חודשים עם גלולות דיאנה וכשהפסקתי איתם הכל התגבר. אף פעם לא ניסיתי טיפולי לייזר-רק אפילציה והיא עובדת מצויין בפנים.ובשאר הגוף ניסיתי רק IPL במפשעות ובבית שחי וזה עזר רק למפשעות ישנו דילול.בנוסף אני רוצה לציים שהייתי אצל אנדוקרינולוגית שנתנה לי כדורי אנדרוקור 50 מ"ג בשילוב עם גלולות יסמין, אך אני חוששת להתחיל לקחת אותם כי אני יודעת שברגע שאפסיק הכל יחזור. מה אני יכולה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה הורמונלית כן או לא? חייבת עזרה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/10/2011מיכל שלום
שילוב של אנדרוקור עם יסמין עשוי להיות בהחלט טוב כמו הדיאנה. אך גם במקרה זה בהפסקת הטיפול הבעיה בדרך כלל חוזרת. יש להמשיך בהסרת שיער בלייזר/אפילציה עד להשגת תוצאות משביעות רצון , אך יש לדעת כי גם בכך לא בהכרח יסתיים העניין וקרוב לוודאי תצטרכי טיפולי החזקה מדי פעם.
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)