פריחה וכתמים על העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה וכתמים על העור
    רועי
    28/10/2011

שלום,

אתמול בערב פתאום בכמעט כל אזורי הגוף צצה פריחה.
    הלכתי לרופאא בערב, והיא אמרה שלדעתה זו תגובה אלרגית ונתנה לי את התרופות הבאות:
    betacorten cream,prdenisone 20 mg, loratadin 10mg 10.

יום עבר ואומנם יש שיפור, אבל עדיין יש פריחה וגרד (מצורפת תמונת דוגמא - באזורים מוצנעים יותר כמו הגב והאגן הקטמים בנפח הרבה יותר גדול, אתמול לדוגמא לא ראיתי באגן נקודה אחת בצבע העור הרגיל...).

לפני כמה שנים עשיתי מבדקי אלרגיה ולא נמצאתי אלרגי לכלום, ורופא א.א.ג שמטפל בי רשם לי אריוס קונטרולוק ואבאמיס (ואני מטופל בהם קבוע כבר כמעט שנה).

האם יכול להיות שזה לא תגובה אלרגית? (לא עשיתי שום דבר שונה מכרגיל, לא אכלתי דבר חדש, הדבר היחיד שעשיתי ששונה מבד"כ זה למדוד חולצה...)
    אם זו לא תגובה אלרגית - מה זה יכול להיות?

חשוב לציין שכמות ונפח הפריחות והנקודות האדומות על העור ירדו משמעותית מאתמול, אבל הרופאה אמרה שלדעתה זה יעלם לחלוטין עד הבוקר, ועבר כבר חצי יום וזה עדיין שם.

תודה רבה,
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה וכתמים על העור

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    07/11/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו