שלום ד"ר מיכאל שוחט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר מיכאל שוחט
    מ.א
    13/11/2011

פניתי אלך מזה חודש בקשר לבטן רפויה עקב 2 הריונות עם מי שפיר ברבוי ,דברתי איתך טלפונית בקשר לתגובה שלך הסברתי לך מדוע אני לא חושבת כרגע על ניתוח משום שאני מתכוונת להיכנס שוב להריון ומי השפיר יגרמו לי לאותו מצב בבטן.
    אחרי שדברתי איתך ד"ר המשכתי בטיפולי גלי רדיו שהתייעצתי איתך לגביהם בזמנו וביקשת יותר פרטים בנושא,אך לא חזרתי אלייך בפרטים.
    היום אני אחרי הטיפול השבעי ואני חושבת שאני אפסיק משום שזה לא שינה שום דבר עד כה והמטפלת אומרת שאני צריה עוד איזה עשר טיפולים ואני מפחדת שבסוף אני אהיה עם זירו תוצאות,וחוץ מזה כסף לא קוטפים מהעצים.
    רציתי לראות אם תוכל להמליץ לי על משהו כי קשה לי לדמיין שאני אהיה עם בטן כזאת 8 שנים קדימה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר מיכאל שוחט

הוספת תגובה

• גלי רדיו זו רמאות ! רק ניתוח יעזור

סיוון
    13/11/2011

אל תיתפתי לכל ההמצאות החדשות כבר ניסיתי הכל והכל רמאות ממדרגה ראשונה ובעיקר גלי רדיו שממש לא עושים כלום !!!!!!!!

רק ניתוח יעזור לך ! תמתיני בסבלנות וכשתוכלי תעברי מתיחה כי חבל על כספך ועגמת הנפש שתעברי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר מיכאל שוחט - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    15/11/2011

קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית ואולם אם לאחר 8 טיפוליים אין כל שופור לא נראה לי שיש טעם להמשיך בסדרת הטיפוליים וכדאי אולי שתיפני ליעוץ כרורג פלסטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו