מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"ר מיכאל שוחטמ.א13/11/2011
פניתי אלך מזה חודש בקשר לבטן רפויה עקב 2 הריונות עם מי שפיר ברבוי ,דברתי איתך טלפונית בקשר לתגובה שלך הסברתי לך מדוע אני לא חושבת כרגע על ניתוח משום שאני מתכוונת להיכנס שוב להריון ומי השפיר יגרמו לי לאותו מצב בבטן.
אחרי שדברתי איתך ד"ר המשכתי בטיפולי גלי רדיו שהתייעצתי איתך לגביהם בזמנו וביקשת יותר פרטים בנושא,אך לא חזרתי אלייך בפרטים.
היום אני אחרי הטיפול השבעי ואני חושבת שאני אפסיק משום שזה לא שינה שום דבר עד כה והמטפלת אומרת שאני צריה עוד איזה עשר טיפולים ואני מפחדת שבסוף אני אהיה עם זירו תוצאות,וחוץ מזה כסף לא קוטפים מהעצים.
רציתי לראות אם תוכל להמליץ לי על משהו כי קשה לי לדמיין שאני אהיה עם בטן כזאת 8 שנים קדימה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי רדיו זו רמאות ! רק ניתוח יעזור
סיוון13/11/2011אל תיתפתי לכל ההמצאות החדשות כבר ניסיתי הכל והכל רמאות ממדרגה ראשונה ובעיקר גלי רדיו שממש לא עושים כלום !!!!!!!!
רק ניתוח יעזור לך ! תמתיני בסבלנות וכשתוכלי תעברי מתיחה כי חבל על כספך ועגמת הנפש שתעברי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר מיכאל שוחט - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/11/2011קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית ואולם אם לאחר 8 טיפוליים אין כל שופור לא נראה לי שיש טעם להמשיך בסדרת הטיפוליים וכדאי אולי שתיפני ליעוץ כרורג פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)