מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בתמיסת ורומאלעינת17/11/2011
התחלתי להשתמש בתמיסת ורומאל ליבלות על הסנטר ביום שישי ותוך כמה ימים כל העסק קולף לי ועכשיו איפה שהיו בליטות יש עיגולים אדומים ומעט גלדים אבל העור חסר בליטות כמו בעבר. השאלה היא האם אני צריכה להמשיך עם תמיסת הורומאל? (אני מפחדת שהיא תוריד לי שכבות עור "מעבר למה שצריך")
ואיך יודעים מתי להפסיק את הטיפול?
האם יש טיפול המשך כמו משחת קלוקוט (נגד צלקות)
בנוסף יש לי כתמי שמש מעל השפתיים ונתנה לי משחת לוקסיד קרם (במקביל לורומאל) ומעבר לקילופים והיובש העז שהרגשתי האזור מעל השפתיים כאילו נשרף או שעדיף להגדיר את זה כאדמומיות מורגשת היטב.
קראתי שלא טוב לשלב את שני החומרים שכן לקחתי במקביל למרות שרופאה רשמה לי אותם באותו זמן. מה לעשות עם קרם הלוקסיד? האם להמשיך לקחת? (קראתי גם שאמורה להיות אדמומיות בעת שמתרגלים למוצר אבל ממש היה לי יבש האזור ומאוד לא אסטתי כל הסיפור..)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בתמיסת ורומאל - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ20/11/2011עינת שלום
יש צורך לראות במה מדובר ולתת את ההוראות המתאימות לשימוש בשני התכשירים וזאת את אמורה לעשות אצל הרופא המטפל.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)