מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהגלי24/11/2011
לפני כשלושה חודשים, שוכנעתי ע"י קוסמטיקאית לבצע טיפול פנים שגרתי לרענון עור הפנים. חששתי ואפילו ביטלתי, משום שחשבתי שעליי לברר על עוד קוסמטיקאיות אחרות המטפלות באופן העדין ביותר. משום שהעור שלי קצת עדין ולבסוף זו הצליחה לשכנע אותי (למרות שציינה שייתכנו קילופי עור, מה שגרם לי לקחת צעד אחורה ואז הרגיעה, שלא בטוח ושאני לא צריכה להיות מודאגת וכ"ו )ולבסוף ביצעתי את הטיפול ובפעם הראשונה בחיים שלי, הטיפול אצלה גרם לי להתקלפויות בעור (מעין קליפות לבנות בעור) הרגשתי הייתה שבמקום ללחוץ על איזור הקומודונים (המעטים) הקוסמטיקאית לחצה בתנועות גליות וממושכות זמן מה על כל איזורי הפנים, בזמן שהניחה חומר לתפיחה, הטיפול נורא הלחיץ אותי. כי זה לא הטיפול פנים הרגיל שהכרתי בעבר. מיד עם סיום הטיפול, הבחנתי בקליפות היבשות מסביב לפנים וכמעט והתעלפתי מחרדת הטיפול ובמיוחד שהזהרתי אותה קודם. שאלתי אותה באילו חומרים השתמשה? ולדבריה הטיפול היה עם פילינג משחתי עם חומרים צמחיים. ומה עליי לעשות כדי שהקילופים יעלמו מהר בשל אירוע קרב? והיא המליצה למרוח למשך כל הלילה, משחת אלו ורה ואכן נמרחתי ובבוקר הכל הוסר במים זורמים. אך חתיכה קטנה במקום שהיה נשל נשרה והותירה סימן ממנו, שנראת כמו עיגול קטן ובפרופיל יש שקע ממש קטן. מקדימה האיזור נראה חלק, אולי טיפה אדום ומיותר לציין שחרדת הפנים שלי רק גברה. ביקרתי 2 רופאי עור שטענו שאני צריכה לתת לזה זמן. אחרי שקוסמטיקאית אחרת טענה שאם עברו 3 חוד' מאז, סביר להניח שזה ישאר במצבו הנוכחי ולכן הייתי מעוניינת לשאול את דעתכם בנידון. כי מאז הטיפול לחציי ופחדי לא חולפים ואני ממש מצוברחת מהעניין ואף על אחת פי כמה וכמה שהזהרתי ואת הקוסמטיקאית וניסיתי ארוכות להימנע ממנה ומהטיפול ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ27/11/2011גלי שלום
אם כל הצער שבדבר, אני מניח שברור לך שלא אוכל לתת לך כל תשובה אחראית בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)