טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , אני עוד שבוע אני מסיים חודשיים טיפול ברואקוטן, העור שלי התחיל להיות אדום וחם מלפני שבוע בערך..(גם לפני הרואקוטן העור היה אדום אבל לא ככה...) חשוב לציין - לא כל היום הוא אדום וחם, זה בא בהתקפים, בעיקר בשעות הערב.
ממה זה נובע? איך אפשר לטפל בזה\להקל את האדמימות והחום.
תודה ולילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רז שלום בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, ייתכן ואינך מקפיד על שימוש בקרם הגנה משמש באופן יומיומי קבוע וחשיפת העור לשמש ללא הגנה בזמן טיפול ברואקוטן יכול לעיתים להביא למצבים אלו. בברכה ד"ר שלקוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד