מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיות של פצע שלא עוברתאלמוני17/12/2011
שלום,
אני בן 24, אדם נקי למדי.. אבל..
מזה בערך חודשיים שלושה נקלעתי למצב שלא ברור לי מקורו..
באזור שיער הערווה, החלו לצאת לי כמות מכובדת מאד של פצעים, דומים לחצ'קונים שעל פני מתבגרים, אך לא בדיוק, אין להם ראש לבן או משהו כזה..
סתם פצעים אדומים..
הבעיה היא שהם לא עוברים. כלומר, הם לא כואבים כלל (בשום שלב) ואין להם "ראש" אבל הכתם האדום לא עובר.
ניסיתי לשים משחה נגד חצ'קונים שנקראת זינדקלין, וזה לא משפיע.
אני בטוח שזו לא מחלת מין כי בחודשים אלו לא הייתי במגע מיני, וגם אין לי שום תופעות אחרות באזור.
אני תוהה אם המקור הזה הוא שקיצצתי את השיערות באזור, אבל זה היה עם מספריים, לאורך די "בטוח", ולא נחתכתי.
לסיכום,
השאלה מה עושים כדי להעביר את הפצעים האלה כי זה מאד לא אסתטי ומונע ממני הרבה דברים, וגורם לי לבושה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין
אלמוני17/12/2011שזו פעם ראשונה שזה קורה לי,
ולא נתקלתי בתופעה דומה בעבר.
וגם אין לי פצעים כרגע על הפנים.
ובשאר חלקי הגוף אולי 1 או 2 אבל הם עוברים מהר ולרוב אין לי כלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות של פצע שלא עוברת - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט17/12/2011קשה להמליץ על טיפול ללא בדיקה קלינית מומלץ שתיפנה לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)