טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קיבלתי מרשם מרופאת עור של כללית של משחה בשם אזומד hedroquinone 2% ומסנן קרינה 50 spf של Avene. אני לא יכולה להשתמש במוצרים האלה מסיבות אוסידיות. ידעתי את זה רק אחרי שקניתי את המוצרים (מיקום של היצרן חשוב לי). אני מנסה לברר אם יש תחליפים בפארמים או שמה שהיא נתנה לי זה רק זה... הציעו לי באחד הפארמים משחה בשם Clarial של SVR ומסנן קרינה 30 של sebocalm. האם אלו תחליפים ראויים והאם יש לכם הצעות נוספות שאני אהיה בהם בטוחה ? בכל זאת זה לפנים :-)... תודה מראש וסליחה על המוזרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד