מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר מירב מקניון רמת אביב - אסתטיקהרייצ'15/01/2012
האם מישהו טיפל בהזרקות בפנים אצל ד"ר מירב?
אשמח לקבל חוות דעת והמלצות.
אני דוחה את הטיפול כבר המון זמן אבל יש לי תור השבוע.
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך את מעיזה ללכת אליה ?? השתגעת ??
סיוון16/01/2012היא לא רופאה ואין לה זכות להזריק לפניהם של אנשים , זה ממש חוסר אחריות לעשות דבר כזה !! שמעתי כבר על המון אסונות שעשו רופאי שיניים עם הזרקות לפנים !! חפשי רופא אמיתי וברמה גבוהה ולא רופאת שיניים שלא למדה בחייה רפואה !! רק בישראל קורה דבר כזה !! אנשים לא מבינים שרופא שיניים זה לא רופא !! אז ראי הוזהרת !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרייצ - מניסיון שלי תתרחקי ממנה !
לירן21/01/2012מניסיון רע מאוד שלי תתרחקי ממנה ושלא תעיזי ללכת לרופא שיניים לטפל בקמטים שלך! !!!!!!!!!! זה מסוכן מאוד כי הם לא רופאים ואין להם שמץ של ידע ברפואה בסיסית וכבר שמעתי המון אסונות שרופאי שיניים עשו במילויי קמטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי ואבוי מטורף לגמרי
לירן26/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי משרד הבריאות ישים סוף להזרקות
לירן01/02/2012לקמטים על ידי רופאי שיניים, . גם לי רופאת שיניים עשתה נזק במילוי קמטים וזה ממש אסון, עד מתי תהיה הפקרות של משרד הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)