ד"ר מירב מקניון רמת אביב - אסתטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר מירב מקניון רמת אביב - אסתטיקה
    רייצ'
    15/01/2012

האם מישהו טיפל בהזרקות בפנים אצל ד"ר מירב?
    אשמח לקבל חוות דעת והמלצות.
    אני דוחה את הטיפול כבר המון זמן אבל יש לי תור השבוע.
    בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך את מעיזה ללכת אליה ?? השתגעת ??

סיוון
    16/01/2012

היא לא רופאה ואין לה זכות להזריק לפניהם של אנשים , זה ממש חוסר אחריות לעשות דבר כזה !! שמעתי כבר על המון אסונות שעשו רופאי שיניים עם הזרקות לפנים !! חפשי רופא אמיתי וברמה גבוהה ולא רופאת שיניים שלא למדה בחייה רפואה !! רק בישראל קורה דבר כזה !! אנשים לא מבינים שרופא שיניים זה לא רופא !! אז ראי הוזהרת !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרייצ - מניסיון שלי תתרחקי ממנה !

לירן
    21/01/2012

מניסיון רע מאוד שלי תתרחקי ממנה ושלא תעיזי ללכת לרופא שיניים לטפל בקמטים שלך! !!!!!!!!!! זה מסוכן מאוד כי הם לא רופאים ואין להם שמץ של ידע ברפואה בסיסית וכבר שמעתי המון אסונות שרופאי שיניים עשו במילויי קמטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי ואבוי מטורף לגמרי

לירן
    26/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי משרד הבריאות ישים סוף להזרקות

לירן
    01/02/2012

לקמטים על ידי רופאי שיניים, . גם לי רופאת שיניים עשתה נזק במילוי קמטים וזה ממש אסון, עד מתי תהיה הפקרות של משרד הבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו