מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב דוקטורים יקרים.עדן19/01/2012
יש לי שתי שאלות .אני בן 21 בריא מאד. לפני שנה ככה יצא לי בפנים בצד ימין של הלחי כמו גבעה כזאת קטנה שלא כ"כ רואים אותה ואם נוגעים בה דוקטור היא מוציאה ריח כזה לוואי. מה זה יכול להיות?יש לציין שהיא אותו גודל כבר שנה ולא גדלה או משהו.
ועוד שאלה דוקטור. יצא לי במפשעות מין כתמים כאלה אחד בצד ימין של הברך ואחד בצד שמאל של הברך התיאור זל זה זה כזה עור דק בצבע אדום הייתי אצל רופא עור מומחה והוא אמר לי שאין לי מה לדאוג וזה רק סימני מתיחה וגם בדיקות דם עשיתי ליתר ביטחון יצא תקין. השאלה שלי היא כזאת הוא הביא לי משחה שנקראת סטריה ומרחתי והיא לא עזרה היא רק תשתשה את זה.האם מניסיונך זה סימני מתיחה? והאם סימני מתיחה לא עוברים לעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב דוקטורים יקרים. - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ22/01/2012אבי שלום.
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, ההמצא שאתה מתאר בלחי נשמע כמו בלוטת חלב מוגדלת, אך יש צורך לראות כדי לאשר סופית.
קיימים יטפולים לסימני מתיחה , אך שוב יש צורך לראות במה מדובר לפני שניתן להתאים טיפול.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)