הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    שחר
    07/02/2012

יש לי שיער מיותר במקומות שונים בגוף וגם על הפנים, זה ממש מפריע לי ולכן התחלתי לברר לגבי האופציות שלי, קצת חיפשתי באינטרנט והבנתי שיש אפשרות גם להסיר שיער בשימוש בגלולות למניעת הריון, למי זה נועד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער או גלולות עם הורמונים?

נירית
    08/02/2012

שחר,
    לא נראה לי שהתכוונו בגלולות ממש להסרת שיער. פשוט יש גלולות שהתופעה שלהן זה צמיחת שיער מיותר אבל אם תשתמשי בגלולה אחרת הכוונה היא לא שינשור לך שיער מהרגליים אלא שלא יצמח עוד שיער מיותר (זה תלוי בכמות ההורמונים בגלולה, משהו כזה אם אני לא טועה).
    אם כבר להסיר שיער אז תעשי טיפול להסרת שיער. אני למשל קניתי מכשיר שנקרא סינרון ME ואני פשוט עושה לבד בבית את הטיפול לעצמי - כמה דקות פעם בשבועיים והשערות באמת מתחילות להיעלם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי המכשיר

נירית
    13/02/2012

קודם כל ראיתי במגזין שיש אותו במבצע עכשיו שבכל קניה של מכשיר me מקבלים הטבה של 200 ש"ח וגם מקבלים מנורת elos מתנה.
    בנוגע ליעילות שלו הוא מאוד יעיל, אני כבר ממש רוצה שינוי משמעותי.
    שיער בהיר - יש להם חלק כזה שמוסיפים למכשיר (שזה גם בתשלום אבל בקטנה) שזה תולש את השיער ממש באותו זמן שאת מעבירה את המכשיר וזה מזהה את האדמומיות של תלישת השיערה ואז אין בעיה (פשוט אני בלונדינית אז גם חששתי בהתחלה על ביררתי על זה לעומק).
    אם יש לך מכשיר שמוציא שיער מהשורש אז את אפילו לא צריכה להוסיף כסף למכשיר הנוסף שכתבתי לך (לי פשוט לא היה מכשיר כזה בבית).
    והמחיר באמת משתלם כי זה יוצא יותר זול ביחס למכונים וכל הקוסמטיקאיות האלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה תשובה לרויטל

נירית
    13/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ME

רויטל
    10/02/2012

היי נירית,
    האם את מרוצה ממכשיר הME? אני מעוניינת לרכוש אך מחירו יקר וחוששת שאינו יעיל. איך הוא לגבי שיער בהיר, מה את אומרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    16/02/2012

גלולות למניעת הריון לא מסירות שייער אלא הינם הטיפול למי שסובלת משיעור יתר על רקע הורמונלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו