מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיערשחר07/02/2012
יש לי שיער מיותר במקומות שונים בגוף וגם על הפנים, זה ממש מפריע לי ולכן התחלתי לברר לגבי האופציות שלי, קצת חיפשתי באינטרנט והבנתי שיש אפשרות גם להסיר שיער בשימוש בגלולות למניעת הריון, למי זה נועד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער או גלולות עם הורמונים?
נירית08/02/2012שחר,
לא נראה לי שהתכוונו בגלולות ממש להסרת שיער. פשוט יש גלולות שהתופעה שלהן זה צמיחת שיער מיותר אבל אם תשתמשי בגלולה אחרת הכוונה היא לא שינשור לך שיער מהרגליים אלא שלא יצמח עוד שיער מיותר (זה תלוי בכמות ההורמונים בגלולה, משהו כזה אם אני לא טועה).
אם כבר להסיר שיער אז תעשי טיפול להסרת שיער. אני למשל קניתי מכשיר שנקרא סינרון ME ואני פשוט עושה לבד בבית את הטיפול לעצמי - כמה דקות פעם בשבועיים והשערות באמת מתחילות להיעלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המכשיר
נירית13/02/2012קודם כל ראיתי במגזין שיש אותו במבצע עכשיו שבכל קניה של מכשיר me מקבלים הטבה של 200 ש"ח וגם מקבלים מנורת elos מתנה.
בנוגע ליעילות שלו הוא מאוד יעיל, אני כבר ממש רוצה שינוי משמעותי.
שיער בהיר - יש להם חלק כזה שמוסיפים למכשיר (שזה גם בתשלום אבל בקטנה) שזה תולש את השיער ממש באותו זמן שאת מעבירה את המכשיר וזה מזהה את האדמומיות של תלישת השיערה ואז אין בעיה (פשוט אני בלונדינית אז גם חששתי בהתחלה על ביררתי על זה לעומק).
אם יש לך מכשיר שמוציא שיער מהשורש אז את אפילו לא צריכה להוסיף כסף למכשיר הנוסף שכתבתי לך (לי פשוט לא היה מכשיר כזה בבית).
והמחיר באמת משתלם כי זה יוצא יותר זול ביחס למכונים וכל הקוסמטיקאיות האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תשובה לרויטל
נירית13/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהME
רויטל10/02/2012היי נירית,
האם את מרוצה ממכשיר הME? אני מעוניינת לרכוש אך מחירו יקר וחוששת שאינו יעיל. איך הוא לגבי שיער בהיר, מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/02/2012גלולות למניעת הריון לא מסירות שייער אלא הינם הטיפול למי שסובלת משיעור יתר על רקע הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)