מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמעיין19/02/2012
שלום,
אני רקדנית ולפני כשנה נחתתי בצורה לא טובה על הבוהן השמאלית ושברתי אותה. זמן קצר לאחר מכן שמתי לב כי צומחת לי "ציפורן על ציפורן". פנינתי לרופא עור והוא הסביר לי שזה כתוצאה מהמכה. הוא נתן לי למרוח משחת אגיספור (לא המשחה הרגילה נגד פטריות, אלא זו שמרככת מאוד את האיזור וצריך לעטוף בעזרת פלסטר מיוחד את הציפורן). הוא אמר לי כל כמה ימים לגזור מעט את הציפורן עד שהחתיכה המיותרת תיגזר לגמרי. את הציפורן המיותרת אכן הצלחתי לגזור לגמרי אך תוך כדי הטיפול נהיה לי פצע מאוד גדול על הציפורן שנשארה. כמו כן, לאחר שבוע בערך ראיתי כי מתחילה לצמוח לי שוב ציפורן חדשה על הציפורן שקיימת. הייתי שוב אצל רופאת עור אחרת לאחר שזו שלחה אותי לבצע בדיקת מעבדה על מנת לשלול הימצאות של פטריות. התוצאה הייתה שלילית. והיא אמרה לי כי הציפורן תנשור מעצמה וכך גם הפצע. הציפורן נראית מאוד לא טוב והדבר מפריע לי מאוד מבחינה אסטתית. שאלתי היא האם יש דרך לזרז את הנשירה של הציפורן והריפוי של הפצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ21/02/2012מעין שלום.
למרות התיאור המפורט, לצערי אין כל דרך לעזור לך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
דר' שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)