מספר שאלות לגבי השימוש ברטינול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות לגבי השימוש ברטינול
    אורלי
    28/02/2012

שלום רב!
    אני בת 53 ויש לי מספר שאלות לגבי השימוש ברטינול.
    השאלה הראשונה: ומזה מספר ימים משתמשת ברטאויט 0.5%. עד כה לא הופיעה שום השפעה. כלומר, לא עקצוץ, אודם ובוודאי לא קילוף. מה זה אומר? האם זה לא מספיק חזק? האם ההשפעה חלה על העור למרות שאין קילוף/אודם וכו'?
    שאלה שנייה, ברשותכם: גם בעבר וגם כיום כשאני משתמשת בקרמים המכילים רטינול, מופיעה לי צריבה בעיניים (אני לא מורחת שם). האם זה מסוכן, או שאם זה נסבל בשבילי אני יכולה להמשיך להשתמש ללא חשש?
    שאלה שלישית: ידוע לי שקרם ADAFERIN חזק מהקודם והוא 0.1%. האם הוא קיים בבתי המרקחת הפרטיים ומשווק עם מרשם כי הבנתי שהוא לא נמצא בקופות חולים?
    תודה מראש על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה, שאלה חשובה אחרונה:

אורלי
    28/02/2012

האם ניתן למרוח את הקרם גם על הצוואר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטאויט - תגובה

ד''ר לריסה ברק
    28/02/2012

רטאויט ואדפרין -תרופות מבוססות על ויטמיןA .שימוש יום יומי גורם לתחושת יובש קלה לכילוף קל מאוד, חוץ מזה גירוי יום-יומי של העור גורם לתהליך התחדשות של תאי עור, זה נותן זוהר ומראה צעיר יותר. אדפרין- דור חדש של תרופות על בסיס ניטמין A, אפשרי להישתמש באדפרין גם בקייץ,התרופה ישנה בק''ח כללית. תמרחי את הקרם עד גבול העצמות מתחת לעיניים ולא יותר למעלה , אז לא תכניסי את הקרם לעיניים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו