נקודת חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן
    שרון
    09/02/2008

שלום.
    אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לכתיבת השאלה אבל אני אשאל בכל מקרה.
    יש לי נקודת חן על האף, שמפריעה לי מאוד. היא נמצאת בדיוק במקום שבו עושים פירסינג באף, וכבר קיבלתי כמה שאלות כמו "יש לך עגיל באף?" מאנשים ולכן אני שמה עליה איפור בקביעות.
    עיניין האיפור מפריע לי, להיות תלויה באיפור כל הזמן זה מקשה מאוד.
    רציתי לדעת אם ניתן לעשות על הנקודה פירסינג או שזה יכול לגרום לה לזיהום או משהו דומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן

הוספת תגובה

• נקודת חן

ד''ר אלכסנדר אלטס
    09/02/2008

שרון, ערב טוב.

מומלץ לשקול את הסרתה הכירורגית של השומה ולאחר החלמה המוחלטת- פירסינג.

שבוע טוב,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התשובה. אבל

שרון
    10/02/2008

התייעצתי והתעקשתי על הסרתה אבל כל רופא ופלסטיקאי אמר שזה יעשה צלקת וזה יהיה יותר גרוע מאשר הנקודה עצמה, שלפי דעתם לא צריך להסיר אותה.
    אין בה שום מלונומה או גידול כלשהו שמצריך הסרה, לכן חשבתי שפירסינג זאת הפתרון הנכון ביותר.. יש בעיה ספציפית עם הפירסינג?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה?..

שרון
    11/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו