אקנגון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנגון
    שאלה
    10/03/2012

שלום,
    אני בת 21 וסובלת (מאוד) מאקנה (חמורה למדי). ניסיתי בעבר רואקוטן (פעמיים) ולמרות שסבלתי מתופעות הלוואי, בכל פעם שהפסקתי הפצעים חזרו, ואני לא רוצה לנסות שוב. העניין הוא שגם טיפול חיצוני לא ממש עוזר לי...
    מצאתי באינטרנט דבר שנקרא אקנגון, תרופה טבעית לכאורה שמכילה בעיקר ויטמינים ולכאורה ללא תופעות לוואי. אני חושבת לנסות אותה, אבל רוצה להבהיר קודם את העניין מול מומחה. אז ככה:
    1. את מכירה את התרופה? האם היא יכולה להזיק באיזשהו אופן? באמת אין לה תופעות לוואי? למקרה שאת לא מכירה, הם שלחו לי קובץ (מצורף להודעה) עם רכיבים עבור טבליה אחת, העניין הוא שהכמויות של חלק מהויטמינים שם ממש גבוהות - עודף B6 למשל אני יודעת שיכול להזיק למערכת העצבים, וב-4 טבליות יש עפ"י מה שהם כותבים יותר B6 מהמומלץ לאישה בת 25 (אני כאמור בת 21...)
    2. גם אם היא לא יכולה להזיק...האם התרופה יכולה לעזור לדעתך?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנגון

הוספת תגובה

• אקנגון - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    13/03/2012

שלום רב.
    אינני מכיר את התכשיר וגם הטבלה המצורפת אינה יכולה ללמד כלום על יעילותו במקרה ספציפי.
    בברכה
    דר' שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, אבל

שאלה
    13/03/2012

אישית פחות מדאיג אותי שהתכשיר יהיה לא יעיל (למרות שגם זה יהיה חבל) אלא שהתכשיר יזיק! האם אתה רוצה משהו בטבלה שיכול להזיק לדעתך? אני ספציפית הוטרדתי מהמינונים הגבוהים של ויטמין B6 שקראתי שעודף שלו עלול להזיק למערכת העצבים.
    נראה לך שיש משו ברכיבים שעלול להזיק?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנגון - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    13/03/2012

שלום רב.
    אינני מכיר את התכשיר וגם הטבלה המצורפת אינה יכולה ללמד כלום על יעילותו במקרה ספציפי.
    בברכה
    דר' שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבעייה לענות ???

רותם
    11/09/2012

תקשיבו בדקתי בכל הגוגל אנשים רוצים לדעת עם אקנגון היא תרופה בלי תופעות לואי מסוכנות למה אף אחד לא יכול לענות דוגרי אם זה מסוכן או לא הכמות של הויטמין B בתרופה בבקשה תענו לעניין כי אם זה באמת משהו שעובד לא שווה לבדוק למה אנשים צריכים לקחת סיכון ואף אחד לא יכול לבוא ולהגיד את האמת ולהתייחס לזה ברצינות אני מבינה שלא שמעו על זה כתרופה מדעית אז מה הבעייה קצת לעשות מחקר על זה בתור מי שמבין !!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו