אקנה בגיל 35

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה בגיל 35
    ע
    11/03/2012

שלום רב,
    אני בת 35 וסובלת מאקנה קל אך מאוד עקשן לאורך כל השנים מאז גיל ההתבגרות.
    גלולות למניעת הריון (פליים) עוזרות למצב, אך אני שוקלת להפסיק את השימוש בהן בגלל שהן מאוד מעלות לי את השומנים בדם.
    אינני מעוניינת לקחת אנטיביוטיקה וגם מרואקוטן אני די חוששת.
    מה ניתן לעשות כדי להעלים סוף סוף את הפצעים?
    איזה טיפול אתם מציעים?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה בגיל 35

הוספת תגובה

• אקנה בגיל 35 - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    13/03/2012

שלום רב.
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, במצב שאת מתארת לדעתי אען טיפול אחר חוץ מרואקוטן העשוי לסיים את הבעיה ללא תלות בטיפול מתמשך. מנסיוני הרב עם תרופה זו , אני יכול לשער כי רב החחשות שלך ממנה אינם מבוססים מבחינה מדעית ומציע לך לברר אותם לפני שאת פוסלת את השימוש.
    בברכה
    דר' שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה בגיל 35 טיפול בטכנולוגיית IPL

איריס לוי
    04/12/2012

שלום רב,

מתברר שאקנה בגיל מבוגר שכיחה ועקשנית יותר ממה שחשבנו ואחת הדרכים המומלצות גם ע"י רופאים לטיפול באקנה בגיל מבוגר הינו טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרן אור. הטיפול הפוטותרפי באמצעות מקורות אור יעיל ואטרקטיבי לטיפול באקנה ומהווה אלטרנטיבה לטיפול מקומי באמצעות תרופות ומשחות שלא נתנו מענה מספק לריפוי הנגעים

הטיפול באור נגד אקנה ידוע לפחות כ 10 שנים ונמצא כי שיעור ההצלחה של טיפול זה גבוה מכיוון שהטיפול יעיל (בהריסת החיידקים) ובטוח. התקדמות הטכנולוגיה כיום, מאפשרת להגיע לתוצאות לא רק בטיפול אלא גם בתופעות הנלוות לאקנה, בריפוי, הבהרת הכתמים (חומים/אדומים) ושיפור משמעותי בצלקות.

קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויאולט).

עקרון הפעולה של מכשיר ה- IPL הינו החדרת אנרגית אור חזקה ההופכת לאנרגית חום מרוכזת וממוקדת מבלי לפגוע בסביבה הקרובה.

הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL באקנה בגיל מבוגר יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה P. ACNE ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן . הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה (עובד על שורש הבעיה – החיידקים).

הטכנולוגיה יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים (חומים אדומים) הנלווים לעור אקנתי.

המכשיר שברשותי הינו מייצג פיתוח אנגלי חדשני ועדכני של שילוב אלומת אור בעוצמה גבוהה ובעיקר שווה לאורך כל הפולסים, פטנט ממוחשב המניב תוצאות טיפוליות מהירות ומקסימאליות ללא כאבים. (אותו מכשיר בדיוק נמצא במרפאות פרטיות של רופאי עור ודרמטולוגים בארץ ובחו"ל).

הטכנולוגיה מאפשרת טיפולים ברוב סוגי העור ובכל אזורי הגוף, מבלי לגרום לאי נוחות, כאב או תופעות לוואי. התחושות הן עקצוץ קל והבזק אור הנפלט מהמכונה.

הטיפול הניתן ע"י בטכנולוגיית IPL הינו טיפול רב מערכתי פנימי וחיצוני ארוך טווח הכולל סידרת טיפולים בהתאם לאזור ומצבו. במהלך הטיפול עובר האזור הנגוע ניקוי ניקוז חיטוי ושימור בתכשירים פרא-רפואיים והיפו אלרגניים, בשילוב תוספי תזונה ייחודיים העובדים על הסימפטום במניעה וטיפול בנגעי עור דלקתיים, שיקום רקמת העור ומניעת צלקות, עידוד תהליכי ניקוי הגוף וחיזוק מערכת החיסון.

כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו