הסרת שיער נערה בת 14

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער נערה בת 14
    גילי
    21/03/2012

שלום וברכה
    ביררתי על הסרת שיער לבתי בת ה-14 (רגליים, ידיים, מפסעות ובית שחי) קוסמטיקאית המליצה לי על הסרת שיער במכשיר שנקרא TRIOS. הסרה באמצעות הבזקי אור. המליצה לי על כך כי ישפר לה את בעיית השיעור, למרות שהנערה קבלה מחזור רק לפני כחודש וחשבתי אולי זה לא ממש יעבוד . רציתי לנסות עבורה .
    אבל שאלתי החשובה היא - האם הדבר לא יכול לגרום לה נזק מבחינה הורמונלית, אולי צמיחה רבה יותר, או נזק מכל בחינה אחרת, מאחר והיא נמצאת בגיל ההתבגרות הלא יציב והטיפול בקרני האור נעשה גם במפסעות הקרובות לרחם וכו'
    אודה לתשובה כי אני ממש בהתלבטות שלא אגרום לה נזק בדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער נערה בת 14

הוספת תגובה

• הסרת שיער נערה בת 14 - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    25/03/2012

גילי שלום.
    אין כל מניעה לבצע טיפול וכל חחשותיך הינם מיתוסים שאין להם כל בסיס רפאוי.
    יש לקחת בחשבון כי התחלת הסרת שיער בגיל זה הינה תהליך ממשוך אשר עשוי לקחת כעשור ואפילו יותר , בו תהיה צמיחת ישער מחודשת למרות הטיפולים ולכן לא להתיאש.
    בברכה
    דר' שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופציה נוספת

אושרת
    28/03/2012

שתעלה לך פחות כסף גם לדעתי, זה לקנות מכשיר בייתי להסרת שיער ולבצע את הטיפולים לבתך בבית. קיים מכשיר בשם סינרון ME שעובד בטכנולוגיית אינפרא אדום וגלי רדיו (elos) אני משתמשת בו כשישה טיפולים כבר ואני שמה לב לשינוי מהותי באיזור הרגליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו