שאלה רוזציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה רוזציאה
    רועי
    30/03/2012

יש לי רוזציאה בלחי - זה מתבטא בעיקר בכתם אדום שמופיע לי על הלחי כל הזמן, ומחמיר כשחם שאו שאני מתרגש. הוא מפריע לי אבל הבנתי שאין כל כך מה לעשות עם זה.

אני הולך לטיפול אצל קוסמטיקאית להוצאת שחורים - וכנראה היא תשתמש באדים החמים על הפנים שלי - האם זה עלול להחמיר את הרוזציאה?

כי אמרו לי פעם לא להתקלח במים חמים כי זה עלול להחמיר, וגם כשחם לי הרזוציאה והאדמומיות מחמירה.

האם לבקש מהקוסמטיקאית לטפל בי ללא האדים החמים כי הם עלולים להחמיר את המחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה רוזציאה

הוספת תגובה

• תזהר ללכת לקוסמטיקאית!

שירה
    02/04/2012

שלום לך,
    גם אני סובלת מרוזציאה, אל תתיאש ותלך בלית ברירה לקוסמטיקאית (מניסיון אישי) מהסיבות הבאות:
    1.
    א. אין להן מספיק ידע בנושא, וכול מי שאומרת שכן אל תאמין לה.
    ב. אין להן תואר או מומחיות בנושא מחלות עור
    ג. אין להן את הכלים המתאימים והמורחבים בטיפול בבעיה.
    ד. הן סתם רוצות כסףףף אחרת הם היו אומרות לך בפנים ,לא יכולות לטפל בבעיה.

2. יש המון גורמים שגורמים ומחמירים את המחלה: חום(טמפרטורות או מים חמים, גם אדים חמים לצורך העניין כול מקור חום כלשהו),קור, אוכל חריף ,תבלינים,מאכלים מסוימים,קמח מלא, מוצרי קוסמטיקה שמכילים אלכוהול,פארבנים וכו (שמגרים את העור) והרשימה עוד ארוכה.... לך לרופא עור. יש פתרונות אחרים.... בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו