טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! אשמח אם תוכלו לידע אותי לגבי דאודורנט שמונע ריח!!! (לילדה בת 10). ניסיתי את כל הסוגים: אנטי פרספירנט ולא אנטי פרספירנט וניסיתי גם דאודורנט מבושם יקר ושום דבר לא עוזר למנוע את הריח. זו עובדה מאוד מטרידה מכיוון שזהו תחילתו של גיל ההתבגרות ואני לא רוצה שילדים יתחילו להתרחק ממנה כתוצאה מכך. אודה לתשובה, מרב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אפשר לנסות ג'ל (לשטיפה) וקרם (למריחה בעיסוי) בשם Spirial ואם לא תיהיה תגובה לעבור לפסטה חלבילין, אבל להשתמש בה בדיוק על פי הוראות- נקודות בודדות של תכשיר על שטח בתי השחי.
אם הבעיה תמשך - בגיל מבוגר יותר יהיה ניתן לשקול הזרקות בוטוקס.
בהצלחה, ד"ר אלכס אלטס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד