פריחה חוזרת במתניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה חוזרת במתניים
    אג
    05/04/2012

שלום,

כבר כמה שנים שאני סובל כל כמה חודשים מפריחה מגדרת, שמתחילה תמיד בדיוק באותה נקודה במותניים, ומתפשטת לאט לאט. הפריחה נראית כנקודות אדמומיות בעור (ללא יובש או קילוף עור).הפריחה מגיבה רק לקורטיזונים - אם אני "תופס" אותה בהתחלה אז משחת אלוקום עוצרת אותה, אבל ברגע שהיא מתחילה להתפשט, אני נאלץ לעבור למשחות "כבדות" יותר כמו דרמובט וגם אז לוקחת שבוע-שבועים עד שהיא מתחילה להגיב. אם הטיפול לא אינטיסיבי הפריחה מתפשטת מהר לכל הכיוונים - בטן, גב וירכיים.

בדיקה מקיפה של אלרגיות עוריות שללה אפשרות של אלרגיה, ולאחרונה ביצעתי בדיקה פתולוגית שהתוצאה שלה היתה " Mild Psoriasiform Dermatitis" - אבל בשל קשיי שפה ואופי התקשתה רופאת העור בקופ"ח להסביר לי מה משמעות התוצאות והאם יש מה לעשות מלבד לחכות כל פעם שהפריחה תופיעה ואז "להפגיז" אותה בקורטיזונים. אשמח להבהרות לגבי מהות הפריחה ומה הדרך המומלצת לטפל בה.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה חוזרת במתניים

הוספת תגובה

• פריחה חוזרת במתניים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    07/04/2012

קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית של העור ואף של הפרפרט ההיסטולוגי -כלומר הביופסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו