מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כהיות סביב עינייםמריאנא06/04/2012
שלום
אני סובלת ממראה עייף של עיניים בגלל עיגולים שחורים מסביב
השתמשתי בהרבה מוצרים אך לא מצאתי מהשהו אפקטיבי
מה ניתן לעשות?
והאם יש טיפולים אסתטיים לבעיה זו?|
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצה טובה
אורן06/04/2012שלום מריאנא, קוראים לי אורן, אני לא רופא ולא מומחה.סבלתי גם אני מתופעת הכהות מתחת לעיניים- ניסיתי כל טיפול אפשרי ושום דבר לא צלח.אני יכול לספר לך מה העלים לי את הכהות בצורה משמעותית וזה אולי ישמע לך מוזר ולא סביר, אני מציע לך לנסות.התשובה היא= שתיית מים! .אני במשך 4 חודשים מקפיד לשתות כ 3.5 ליטר מים ביום וזה עשה לי פלאים, עור הפנים נראה מדהים והכהות נעלמה.רוב האנשים לא שותים מספיק מים ולא מגיעים מספיק נוזלים לרקמות העור והתאים והתוצאה היא עור נפול ועייף.אנשים שותים מיצים וכל מיני משקאות אחרים אבל לא מים וזו הבעיה, ישנה טבלה שמסבירה כמה מים עלינו לשתות.אני עובד לפי זה וזה
לך לקרוא קצת על שתיית מים וכמה זה עוזר לעור.את תבחיני בתוצאות לאחר מספר ימים.
בהצלחה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכהיות סביב עיניים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/04/2012מומלף לגשת לבדיקת רופא עור לעיתים לא מדובר בפיגמנטציה אמיתית אלא בריבוי של כלי דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)