כהיות סביב עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כהיות סביב עיניים
    מריאנא
    06/04/2012

שלום
    אני סובלת ממראה עייף של עיניים בגלל עיגולים שחורים מסביב
    השתמשתי בהרבה מוצרים אך לא מצאתי מהשהו אפקטיבי
    מה ניתן לעשות?
    והאם יש טיפולים אסתטיים לבעיה זו?|
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כהיות סביב עיניים

הוספת תגובה

• עיצה טובה

אורן
    06/04/2012

שלום מריאנא, קוראים לי אורן, אני לא רופא ולא מומחה.סבלתי גם אני מתופעת הכהות מתחת לעיניים- ניסיתי כל טיפול אפשרי ושום דבר לא צלח.אני יכול לספר לך מה העלים לי את הכהות בצורה משמעותית וזה אולי ישמע לך מוזר ולא סביר, אני מציע לך לנסות.התשובה היא= שתיית מים! .אני במשך 4 חודשים מקפיד לשתות כ 3.5 ליטר מים ביום וזה עשה לי פלאים, עור הפנים נראה מדהים והכהות נעלמה.רוב האנשים לא שותים מספיק מים ולא מגיעים מספיק נוזלים לרקמות העור והתאים והתוצאה היא עור נפול ועייף.אנשים שותים מיצים וכל מיני משקאות אחרים אבל לא מים וזו הבעיה, ישנה טבלה שמסבירה כמה מים עלינו לשתות.אני עובד לפי זה וזה
    לך לקרוא קצת על שתיית מים וכמה זה עוזר לעור.את תבחיני בתוצאות לאחר מספר ימים.
    בהצלחה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כהיות סביב עיניים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    07/04/2012

מומלף לגשת לבדיקת רופא עור לעיתים לא מדובר בפיגמנטציה אמיתית אלא בריבוי של כלי דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו