קופרוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קופרוז
    מישל
    13/04/2012

שלום לכם,
    אני בחורה צעירה שסובלת מרוזציאה, מאז שהתבגרתי אני זוכרת שהיו לי 2 נימים עד שלושה בפנים. כיום יש לי הרבה,כתוצאה משימוש במשחות שרופאה הביאה לי, וכנראה גם כתוצאה משימוש בחומרים נוספים שלכאורה כלולים בשגרת הטיפוח היומית כמו:קרם לחות, מסיר איפור שמכילים אלכוהול בין השאר,חשיפה לשמש.
    התופעה מפריעה לי ברמות שאני בכלל לא יכולה לתאר!!! מה אני יכולה לעשות, אם יש לי רגישות בערך לכול משחה שאני מורחת על עצמי, אתם חושבים שללייזר לא תהייה לי רגישות?! זה הגיוני בכלל?! הרי משחות גורמות לי לתגובה חריפה ,האם יש ללייזר סיכוי טוב עם העור שלי?
    תודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קופרוז

הוספת תגובה

• קופרוז - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    18/04/2012

ניתן להסיר בלייזר או קרן אור בידיים מקצועיות עיי רופא עור או כרורג פלסטיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מיכאל שוחט

מישל
    18/04/2012

שלום לך,
    תודה על תגובתך בנושא קופרוז.
    אך ברצוני לדעת, היות ויש לי עור כזה דק ורגיש, לייזר לא יפגע בו עוד יותר?
    אני בעלת עור לבן ועם קצת פיגמנטציה,ויש לי על הפנים מן נקודות אדומות כאלה.
    וכשאני שמה משחהX יש לי תחושת צריבה בפנים והכלי דם מתרחבים ,וכשאני שמה משחה Y יש לי תחושת עקצוץ בפנים.(קרמי לחות)
    השאלה שלי, האם זה שיש לי עור רגיש מאוד ואדמומי,הופך אותי למעומדת לא מתאימה לטיפולי לייזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו