מה הדרך הבטוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הדרך הבטוחה
    אושרית
    09/05/2012

להסרת שיער באיזור המפשעות בלי לגרום לנזקים בעור?
    בתחילה הייתי מגלחת אבל זה יצר עור מגורה ושערות שנכנסו מתחת לעור וזה גם צמח מהר מידי.
    אחרי זה ניסיתי עם פינצטה אבל זה מאוד כואב, השערות עבות וצפופות.
    האם נהוג לעשות באזור זה בלייזר או שזה מסוכן בגלל שזה איבר אינטימי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הדרך הבטוחה

הוספת תגובה

• היי אושרית

נעמה
    15/05/2012

אני רואה שהרופאים לא עונים לך בנתיים, אבל אני יכולה להגיד לך שבאופן אישי גם הייתה לי את ההתלבטות הזאת וביררתי עם רופא שהוא קרוב משפחה שלי, והוא אמר לי שאין בעיה לעשות שם לייזר אבל כן יש סכנה מסוימת לכוויות בגלל שהרבה מהמכונים עובדים על טכנולוגיה של אינפרא אדום. אז הוא המליץ לי על מכשיר ביתי שנקרא ME שעובד על שיטה של אינפרא עם גלי רדיו וזה נחשב להרבה יותר בטוח ומומלץ. אני התחלתי להשתמש בו עכשיו אז אני עוד לא יודעת להגיד לך על תוצאות, אבל מקווה שבכל מקרה עזרתי קצת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הדרך הבטוחה - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    16/05/2012

מומלץ להסיר בקרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הדרך הבטוחה - תגובה

ד''ר לריסה ברק
    17/05/2012

מומלץ מאוד לעשות הסרת שיער בלייזר הכי מתקדם של חברת LUMENIS( מכשיר LIGHT SHEER): רק 3 טיפולים במקום 10 , כל 6 שבועות, טיפול מהיר( כל צד עוברים רק פעם אחד), ללא כאב, ללא סיבוכים, עם אחריות ל10 שנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו