מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הדרך הבטוחהאושרית09/05/2012
להסרת שיער באיזור המפשעות בלי לגרום לנזקים בעור?
בתחילה הייתי מגלחת אבל זה יצר עור מגורה ושערות שנכנסו מתחת לעור וזה גם צמח מהר מידי.
אחרי זה ניסיתי עם פינצטה אבל זה מאוד כואב, השערות עבות וצפופות.
האם נהוג לעשות באזור זה בלייזר או שזה מסוכן בגלל שזה איבר אינטימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אושרית
נעמה15/05/2012אני רואה שהרופאים לא עונים לך בנתיים, אבל אני יכולה להגיד לך שבאופן אישי גם הייתה לי את ההתלבטות הזאת וביררתי עם רופא שהוא קרוב משפחה שלי, והוא אמר לי שאין בעיה לעשות שם לייזר אבל כן יש סכנה מסוימת לכוויות בגלל שהרבה מהמכונים עובדים על טכנולוגיה של אינפרא אדום. אז הוא המליץ לי על מכשיר ביתי שנקרא ME שעובד על שיטה של אינפרא עם גלי רדיו וזה נחשב להרבה יותר בטוח ומומלץ. אני התחלתי להשתמש בו עכשיו אז אני עוד לא יודעת להגיד לך על תוצאות, אבל מקווה שבכל מקרה עזרתי קצת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הדרך הבטוחה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/05/2012מומלץ להסיר בקרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הדרך הבטוחה - תגובה
ד''ר לריסה ברק17/05/2012מומלץ מאוד לעשות הסרת שיער בלייזר הכי מתקדם של חברת LUMENIS( מכשיר LIGHT SHEER): רק 3 טיפולים במקום 10 , כל 6 שבועות, טיפול מהיר( כל צד עוברים רק פעם אחד), ללא כאב, ללא סיבוכים, עם אחריות ל10 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)