פצעונים לאחר הפסקת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים לאחר הפסקת גלולות
    רונית
    15/02/2008

אני בת 29.
    בצעירותי (גיל 17-18) היו לי פצעי בגרות ואחרי 3 סבבים של רואקוטן, הבעיה נפתרה.

מזה 7 שנים אני נוטלת גלולה נגד הריון "יסמין", ולא היו לי פצעים.

לפני חודשיים הפסקתי את נטילת הגלולה במטרה להכנס להריון. במקביל, הופיעו פצעונים רבים מאוד על המצח ובאיזור הפה והאף. המצח שלי נהיה שומני מאוד.

איזה טיפול יכול לעזור ? כמה זמן אני צפויה לסבול מפצעונים אלו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעונים לאחר הפסקת גלולות

ד''ר אלכסנדר אלטס
    17/02/2008

רונית שלום.

אם את מתכננת הריון, מגוון תכשירים, בהם תוכלי להשמש די מצומצם.בכדי לבחור המתאים שביניהם, תצטרכי להתייעץ עם רופא העור שלך. מצד שני הריון עצמו יכול לשפר את המצב במידה ניכרת.
    לא ניתן לחזות במדוייק את משך הבעיה.

שבוע טוב,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונית

גילי
    02/03/2008

קרה לי בדיוק אותו הדבר עם פמינט. הגלולה ממש שיפרה לי את מצב האקנה, והפצעים כמעט ונעלמו לחלוטין! וכשרציתי להכנס להריון והשפסקתי עם הגלולות, האקנה קצת חזר. מנסיוני, לאחר ההריון כשתחזרי לגלולות המצב יחזור לקדמותו ומצב הפנים ישתפר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

גילי
    03/03/2008

אז אם אני מעוניינת בשיפור מצב הפנים שלי (יש לי המון פצעי בגרות) אני יכולה להתחיל להשתמש בגלולות נגד הריון? מדובר ספציפית בפמינט או שכל סוג עושה את הפועלה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו