מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעונים לאחר הפסקת גלולותרונית15/02/2008
אני בת 29.
בצעירותי (גיל 17-18) היו לי פצעי בגרות ואחרי 3 סבבים של רואקוטן, הבעיה נפתרה.
מזה 7 שנים אני נוטלת גלולה נגד הריון "יסמין", ולא היו לי פצעים.
לפני חודשיים הפסקתי את נטילת הגלולה במטרה להכנס להריון. במקביל, הופיעו פצעונים רבים מאוד על המצח ובאיזור הפה והאף. המצח שלי נהיה שומני מאוד.
איזה טיפול יכול לעזור ? כמה זמן אני צפויה לסבול מפצעונים אלו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים לאחר הפסקת גלולות
ד''ר אלכסנדר אלטס17/02/2008רונית שלום.
אם את מתכננת הריון, מגוון תכשירים, בהם תוכלי להשמש די מצומצם.בכדי לבחור המתאים שביניהם, תצטרכי להתייעץ עם רופא העור שלך. מצד שני הריון עצמו יכול לשפר את המצב במידה ניכרת.
לא ניתן לחזות במדוייק את משך הבעיה.
שבוע טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית
גילי02/03/2008קרה לי בדיוק אותו הדבר עם פמינט. הגלולה ממש שיפרה לי את מצב האקנה, והפצעים כמעט ונעלמו לחלוטין! וכשרציתי להכנס להריון והשפסקתי עם הגלולות, האקנה קצת חזר. מנסיוני, לאחר ההריון כשתחזרי לגלולות המצב יחזור לקדמותו ומצב הפנים ישתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
גילי03/03/2008אז אם אני מעוניינת בשיפור מצב הפנים שלי (יש לי המון פצעי בגרות) אני יכולה להתחיל להשתמש בגלולות נגד הריון? מדובר ספציפית בפמינט או שכל סוג עושה את הפועלה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)