מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המון נקודות חן בפניםיוסי17/05/2012
שלום!
אני בן 17 ויש לי תופעה כבר מגיל קטן ועכשיו זה החמיר של היווצרות נקודות חן בגוף, בגוף לא ממש אכפת לי אבל הפנים שלי פשוט מלאות נקודות יש לי לחי אחד שכולו נקודות קטנות יחסית בפנים (שטוחות) לחי שני גם כן אבל פחות ויש לי שם נקודה בולטת שמוציאה אפילו שיערות זה מתחיל להגעיל אותי הסיפור של הנקודות יש לי בממוצע כ 20 נקודות בפנים וזה דיי מכוער אני רוצה מאוד להוריד אותם וכל פעם שהלכתי לקופת חולים ולפסטיקאי הוא ענה שלא כדאי כי זה בלייזר וישארו לי המון צלקות בפנים, מה אני אמור לעשות? אין דרך להוריד בלי צלקות? זה ממש מבאס ואני יודע גם שהסיפור דיי יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון נקודות חן בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2012לא ניתן להבטיח הסרה ללא אפשרות של צלקת ואולם באזור הפנים בדכ התוצאות האסתטיות של הסרה בלייזר הם מצוינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון נקודות חן בפנים - תגובה
ד''ר לריסה ברק23/05/2012היי, צריכים לראות אותך, אי-אפשר להגיד בלי לראות. יכול להיות שקיים פיתרון בשימוש מכשיר של חברת SYNERON
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)