המון נקודות חן בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המון נקודות חן בפנים
    יוסי
    17/05/2012

שלום!

אני בן 17 ויש לי תופעה כבר מגיל קטן ועכשיו זה החמיר של היווצרות נקודות חן בגוף, בגוף לא ממש אכפת לי אבל הפנים שלי פשוט מלאות נקודות יש לי לחי אחד שכולו נקודות קטנות יחסית בפנים (שטוחות) לחי שני גם כן אבל פחות ויש לי שם נקודה בולטת שמוציאה אפילו שיערות זה מתחיל להגעיל אותי הסיפור של הנקודות יש לי בממוצע כ 20 נקודות בפנים וזה דיי מכוער אני רוצה מאוד להוריד אותם וכל פעם שהלכתי לקופת חולים ולפסטיקאי הוא ענה שלא כדאי כי זה בלייזר וישארו לי המון צלקות בפנים, מה אני אמור לעשות? אין דרך להוריד בלי צלקות? זה ממש מבאס ואני יודע גם שהסיפור דיי יקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המון נקודות חן בפנים

הוספת תגובה

• המון נקודות חן בפנים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    22/05/2012

לא ניתן להבטיח הסרה ללא אפשרות של צלקת ואולם באזור הפנים בדכ התוצאות האסתטיות של הסרה בלייזר הם מצוינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון נקודות חן בפנים - תגובה

ד''ר לריסה ברק
    23/05/2012

היי, צריכים לראות אותך, אי-אפשר להגיד בלי לראות. יכול להיות שקיים פיתרון בשימוש מכשיר של חברת SYNERON

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו