פוסידין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסידין
    עידן
    16/02/2008

שלום ,

קיבלתי קרם פוסידין + כדורי צפורל עקב האקזמה ביד.

רציתי לדעת האם פוסידין היא משחה שמכילה סטירואידים , כי אני מעדיף למרוח כמה שפחות משחות כאלה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסידין

הוספת תגובה

• פוסידין

ד''ר אלכסנדר אלטס
    17/02/2008

עידן, בוקר טוב.

קרם פוסידין אינו מכיל סטרואידים.

יום טוב,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

עידן
    18/02/2008

מאז שהתחלתי למרוח פוסידין , אני שם לב שכל פעם שאני מורח את זה על הפצעים והנגועים, וגם אחרי , האזור מפריש לי הרבה יותר. אני בולע גם צפורל כמו שציינתי. האם זו תגובה רצונית ? האם זה טוב שהפצעים באקזמה מפרישים או שזה תגובה רעה ?

יכול להיות שפוסידיו יגרום להפרשות יתר ? אני חשבתי שזו משחה אנטיביוטית שדווקא אמורה להפסיק לי את ההפרשות.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן

ד''ר אלכסנדר אלטס
    18/02/2008

עידן, בוקר טוב.

הפורום שהגעת אליו מיועד לדיון על טיפולים אסתטיים כגון העלמת קמטים, עיצוב שפתיים וכ"ד.
    במחלות עור כמו שלך דנים בפורומים של מחלות עור. אני בטוח שתמצא שם מענה איכותי.

שיהיה לך יום טוב,
    ד"ר אלכס אלטס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו