מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסידיןעידן16/02/2008
שלום ,
קיבלתי קרם פוסידין + כדורי צפורל עקב האקזמה ביד.
רציתי לדעת האם פוסידין היא משחה שמכילה סטירואידים , כי אני מעדיף למרוח כמה שפחות משחות כאלה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסידין
ד''ר אלכסנדר אלטס17/02/2008עידן, בוקר טוב.
קרם פוסידין אינו מכיל סטרואידים.
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
עידן18/02/2008מאז שהתחלתי למרוח פוסידין , אני שם לב שכל פעם שאני מורח את זה על הפצעים והנגועים, וגם אחרי , האזור מפריש לי הרבה יותר. אני בולע גם צפורל כמו שציינתי. האם זו תגובה רצונית ? האם זה טוב שהפצעים באקזמה מפרישים או שזה תגובה רעה ?
יכול להיות שפוסידיו יגרום להפרשות יתר ? אני חשבתי שזו משחה אנטיביוטית שדווקא אמורה להפסיק לי את ההפרשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
ד''ר אלכסנדר אלטס18/02/2008עידן, בוקר טוב.
הפורום שהגעת אליו מיועד לדיון על טיפולים אסתטיים כגון העלמת קמטים, עיצוב שפתיים וכ"ד.
במחלות עור כמו שלך דנים בפורומים של מחלות עור. אני בטוח שתמצא שם מענה איכותי.
שיהיה לך יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)