טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הרופא עור שלי הציע לי לקחת רקוטאן. אני בן 25. ויש לי ששתי שאלות: 1. אני אמור לקחת במינון הכי נמוך שיש. האם צפויה החמרה והתפרצות של פצעים על העור? 2. אני לאחר ניתוח לייזר ויש לי סכנה מיובש בעינים. האם יש השפעה לכדור כל לחות העניים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי שי,מינון הכי נמוך- 100-200 מיקרוגרם לקג' משקל ביום (קיימים קפסולוט של 10 ו20 מיליגרם), זה יכול לעזור, בקשר ליובש בעיניים תופעה זו ידועה בזמן טיפול ברואקוטן, צריכים להיזהר, כמו כן לבדוק תפקודי כבד ורמת שומנים בדם.קיימים טיפולים ללא תרופות- טיפול מקומי בפילינגים מיוחדים ובמכשור מיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד