מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלונהנעמה18/02/2008
שלום,
אני בת 21,משקל 75
יש לי כמה שאלות בנושא אקנה-קיורוטן,אשמח אם תתייחסו:
1)לפני מס' ימים סיימתי טיפול ארוך של קיורוטן-8 חודשים של 40 מ"ג ליום.החל מהחודש השני של הטיפול ,הפנים שלי היו ממש נקיות אולם דווקא לקראת סוף הטיפול החלו להופיע פה ושם פצעונים במיוחד על החזה.האם זה אומר ששוב יחזור האקנה?
2)לפני הטיפול הנוכחי,עברתי כבר 2 טיפולים של קיורוטן(לתקופה יותר קצרה ומינון פי-2 יותר קטן.כמובן שהפצעונים חזרו לאחר מס' חודשים) ומס חודשים לאחר הטיפול השני הייתה הידרדרות חדה במצבי הנפשי(נכנסתי למצב דיכאוני-חרדתי על רקע הלחץ מהבגרויות).האם הקיורטן היווה סוג של טריגר למצבי?יש לציין שגם לפני זה,הייתי מאוד חרדתית...
יש לציין,שבמהלך הטיפול השלישי לא הייתה הדרדרות במצבי הנפשי(בינתיים.טפו טפו טפו),אולם אני חוששת שהפצעונים יחזרו ושוב אצתרך ליטול קיורטן שלפי הסטטיסטיקה אינו מתאים לדיכאוניים כמוני...
האם יהיה לנכון לעבור טיפול מס 4 של קיורטן?
תודה רבה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלונה
ד''ר אלכסנדר אלטס18/02/2008אלונה, בוקר טוב.
על פי חישוב המינון המצטבר של התרופה למשקל גופך הגעת למינון סביר. אבל חשוב לציין שגם לאחר טיפול במינון מלא קיימת סבירות של כ- 20% של השנות התופעה. אין הגבלה כלשהי במספר טיפולים, אך במקביל כדאי לשקול גם בירור סיבות ההשנות בגון פרופיל הורמונלי וכ"ד. לשם כך מומלץ לפנות לרופא משפחה או רופא נשים.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
רוני20/02/2008ישנו טיפול יעיל מרפואה סינית 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)