אלונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלונה
    נעמה
    18/02/2008

שלום,
    אני בת 21,משקל 75
    יש לי כמה שאלות בנושא אקנה-קיורוטן,אשמח אם תתייחסו:

1)לפני מס' ימים סיימתי טיפול ארוך של קיורוטן-8 חודשים של 40 מ"ג ליום.החל מהחודש השני של הטיפול ,הפנים שלי היו ממש נקיות אולם דווקא לקראת סוף הטיפול החלו להופיע פה ושם פצעונים במיוחד על החזה.האם זה אומר ששוב יחזור האקנה?
    2)לפני הטיפול הנוכחי,עברתי כבר 2 טיפולים של קיורוטן(לתקופה יותר קצרה ומינון פי-2 יותר קטן.כמובן שהפצעונים חזרו לאחר מס' חודשים) ומס חודשים לאחר הטיפול השני הייתה הידרדרות חדה במצבי הנפשי(נכנסתי למצב דיכאוני-חרדתי על רקע הלחץ מהבגרויות).האם הקיורטן היווה סוג של טריגר למצבי?יש לציין שגם לפני זה,הייתי מאוד חרדתית...

יש לציין,שבמהלך הטיפול השלישי לא הייתה הדרדרות במצבי הנפשי(בינתיים.טפו טפו טפו),אולם אני חוששת שהפצעונים יחזרו ושוב אצתרך ליטול קיורטן שלפי הסטטיסטיקה אינו מתאים לדיכאוניים כמוני...
    האם יהיה לנכון לעבור טיפול מס 4 של קיורטן?

תודה רבה מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלונה

הוספת תגובה

• לאלונה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    18/02/2008

אלונה, בוקר טוב.

על פי חישוב המינון המצטבר של התרופה למשקל גופך הגעת למינון סביר. אבל חשוב לציין שגם לאחר טיפול במינון מלא קיימת סבירות של כ- 20% של השנות התופעה. אין הגבלה כלשהי במספר טיפולים, אך במקביל כדאי לשקול גם בירור סיבות ההשנות בגון פרופיל הורמונלי וכ"ד. לשם כך מומלץ לפנות לרופא משפחה או רופא נשים.

בהצלחה,
    ד"ר אלכס אלטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

רוני
    20/02/2008

ישנו טיפול יעיל מרפואה סינית 0546848376

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו