צלקות אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה
    דוד
    27/07/2012

שלום רב לאחרונה החלטתי לטפל בסימנים שנותרו לי מפצעי הבגרות הבנתי שטיפול בלייזר זו האופציה הטובה ביותר חקרתי המון בנושא מקריאה באתרים אמריקאיים כי באתרים פה בארץ כמעט שאין מידע ממה שקראתי הבנתי ששתי הטכנולוגיות המתקדמות ביותר הן לייזר הco2 פיקסל של חברת אלמה ולייזר הco2 אולטרא פולס טוטאל fx של חברת לומניס ממה שהבנתי האחרון הוא העדיף מבין השניים ויש צורך בטיפול אחד בודד האם גם בלייזר של חברת אלמה יש צורך בטיפול אחד בודד או בכמה טיפולים ממה שקראתי רוב הדרמטולוגים והרופאים באמריקה מעדיפים את האולטרא פולס של לומניס וגם המטופלים שם אומרים שהוא נותן תוצאות מצויינות בטיפול בודד וראיתי שבפיקסל לרוב יש צורך בכמה טיפולים אך אני יודע שניתן לבצע בו גם טיפול אחד בודד קצת יותר אגרסיבי אני מאוד מבולבל אשמח לדעת איזה לייזר עדיף או שאין הבדל משמעותי בין השניים כמו כן אשמח לדעת אם יש רופא בארץ שמטפל עם הלייזר של חברת לומניס כי אני יודע שיש הרבה שמטפלים עם לייזר הפיקסל של חברת אלמה אך לא שמעתי על מישהו שמטפל בלייזר של לומניס ולפי מה שקראתי הוא מאוד נפוץ ואפילו מועדף באמריקה בבקשה תענו לי אני רוצה לקבל החלטה מושכלת וטובה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    29/07/2012

בדכ צריך יותר מטיפול אחד בשני המכשירים אני מטפל במרפאתי בשני המכשירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דוד
    29/07/2012

תודה רבה לך דוקטור על התשובה דרך אגב הייתי אצלך בייעוץ ואמרת לי שהמקרה שלי ממש קל ושיספיק אצלי טיפול בודד ומה שממש הערכתי אצלך זה את הכנות כי התעקשת ושאלת אם אני בטוח שאני רוצה לעשות את הטיפול כי המצב שלי ממש לא נורא בכל מקרה סיימתי לא מזמן רואקוטן ואני יחכה כמה חודשים עד שהשפעתו תחלוף ואני בא לעשות אצלך את הטיפול ושאלה אחת אחרונה לגבי הלייזר שכחת לענות לי איזה מבין השניים נותן תוצאות טובות יותר אם בכלל תודה רבה ונתראה בעזרת השם עוד כמה חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו