הזעת יתר בידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר בידיים
    שני
    03/08/2012

שלום לכולם
    אני שני נערה בת 14 ואני סובלת מהזעה בידיים מגיל 11 וחצי. ההזעה מפריעה לי בפעולות כתיבה בהם הנייר נרטב לי מהזיעה, אני לא יכולה להתקרב למישהו בחיבה כלשהי בעזרת הידיים מחשש בגלל הזעה וזה מפריע לי בצורה חברתית. גם זה מפריע לי בפעולות יומיומיות כמו בכתיבה או בזמן שאני מרזיקה חפצים קטנים והם מחליקים לי מהיד, או שאני מרזיקה חפצים גדולים ומרגישה את הזיעה ומפחדת שהאחיזה שלי תחליק. בדקתי אצל מומחה מה ניתן לעשות בשביל להפסיק את הזיעה וניסיתי משחה והיא לא עבדה, בוטוקס יקר מדי, מטיפולים של מכת חשמל אני מפחדת לעבור והם לא ממש יעילות. כך שנשאר רק ניתוח. אני לא יודעת עם כדי לי לעבור את הניתוח מפני שיש לו תופעות לוואי של הזעה מפצה במקום אחר בגוף ואני לא יודעת עם אני אוכל לחיות עם הזעה במקום כמו הגב או הבטן.
    רציתי להתייעץ איתכם מה הסיכויים שלי לעבור את הניתוח ללא תופעות הלוואי והאם כדאי לי לא לעבור את הניתוח עם התופעות אלולות לעבור מעצמם.עם הם לא יחלפו כדאי לי לחכות בשביל לעבור את הניתוח או לעבור אותו בגיל כמה שיותר מוקדם? או האם יש עוד אמצעים שיכולים לעצור את הזיעה ללא הצורך בניתוח? בבקשה תענו לי על כל השאלות כדי שאני אוכל לדעת מה לשקול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר בידיים

הוספת תגובה

• הזעת יתר בידיים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    04/08/2012

בניתוח תתכן הזעה מפצה בכל מקרה מומלץ שתתיעצי עם כרורג כללי המבצע את הניתוח לגבי סיכונים וסיבוכים של הפרוצדורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו