כוויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויות
    ניב
    28/08/2012

שלום. לאחר טיפול לייזר (שכנראה היה בעוצמה חזקה מדי עבורי הפעם) קיבלתי מספר כוויות באזור החזה. הן החלימו ובמקומן עור לבן/בהיר. אני שזוף מאוד הקיץ והבדלי הצבעים מטרידים אותי מאוד. מה אפשר לעשות בכדי לעזור לאזור להיות באותו צבע? האם אפשר לשזף את המקומו הללו באופן עדין ובשעות מאוחרות? האם להשאיר את זה כך והשיזוף ירד עד הקיץ הבא וזה יסתדר לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויות

הוספת תגובה

• כוויות - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    03/09/2012

בדכ הכתמים הבהירים חולפים תוך מס חודשים עד שנה ניתן לחשוף בצורה מבוקרת לשמש בשעות הבוקר וחהצ לתקופה שאינה עולה על 30 דקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוין!

ניב
    03/09/2012

תודה רבה (בהנחה והבנתי נכון וניתן לחשוף לשמש לפי הכלל שציינת כבר עכשיו). פשוט חברת הלייזר הפחידה אותי עם פיגמנטציה..זה היה נשמע לי קצת מופרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו