פילינג בלייזר פיקסל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג בלייזר פיקסל
    מיה
    01/09/2012

שלום רב, אני בת 66, מנומשת בכל הפנים, ובנוסף יש לי גם כתמי שמש פה ושם.
    בעפעף התחתון יש לי קמטוטים ומתחת להם קשת בצקתית, המשווה לעפעף התחתון שקע.
    חשבתי על פילינג בלייזר פיקסל מתוך קריאה עליו בפרסומים שונים.
    האם הוא באמת יעיל? האם הטיפול מסוכן? אגב, יש לי עור בהיר, ואני לא גי'ינג'ית אלא
    מנומשת. יש לי קשריות שפירות בבלוטת התריס, האם מותר לטפל בצוואר?
    בתודה, מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג בלייזר פיקסל

הוספת תגובה

• פילינג בלייזר פיקסל - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    03/09/2012

בררו שקשה לחוות דעה לא בדיקה קלינית ואולם באופן כללי טיפולים בליזר פיקסל יכולים לגרום לטשטוש והעלמת קמטים בדכ מדובר על יותר מטיפול אחד וניתן גם לטפל באזור הצוואר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר בכל העפעף התחתון

מירי
    27/09/2012

יש לי גם עור חסר חיים ויבש ומקומט בכל העפעף התחתון מאיפה שהעור שם מתחיל לא מתחת לעיניים רק בעפעף למעלה האם בכל העפעף התחתון כנ"ל למעלה שלו אפשר לעשות לייזר ולקלף את העור שתי שכבות כמו פילינג כימי בינוני ששם לא עושים באיזור העיניים קרוב ומתחת? ובפנים גם יש לי קמטוטים שהייתי אוצה לסלק ושם פילינג כימי בינוני אני מפחדת ורוצה לעבור לייזר שיקלף לי שכבות האם זה אפשרי לקבל אותה תוצאה של פילינג כימי בינוני בסילוק 2 שכבות בעור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו