מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילינג בלייזר פיקסלמיה01/09/2012
שלום רב, אני בת 66, מנומשת בכל הפנים, ובנוסף יש לי גם כתמי שמש פה ושם.
בעפעף התחתון יש לי קמטוטים ומתחת להם קשת בצקתית, המשווה לעפעף התחתון שקע.
חשבתי על פילינג בלייזר פיקסל מתוך קריאה עליו בפרסומים שונים.
האם הוא באמת יעיל? האם הטיפול מסוכן? אגב, יש לי עור בהיר, ואני לא גי'ינג'ית אלא
מנומשת. יש לי קשריות שפירות בבלוטת התריס, האם מותר לטפל בצוואר?
בתודה, מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג בלייזר פיקסל - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט03/09/2012בררו שקשה לחוות דעה לא בדיקה קלינית ואולם באופן כללי טיפולים בליזר פיקסל יכולים לגרום לטשטוש והעלמת קמטים בדכ מדובר על יותר מטיפול אחד וניתן גם לטפל באזור הצוואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בכל העפעף התחתון
מירי27/09/2012יש לי גם עור חסר חיים ויבש ומקומט בכל העפעף התחתון מאיפה שהעור שם מתחיל לא מתחת לעיניים רק בעפעף למעלה האם בכל העפעף התחתון כנ"ל למעלה שלו אפשר לעשות לייזר ולקלף את העור שתי שכבות כמו פילינג כימי בינוני ששם לא עושים באיזור העיניים קרוב ומתחת? ובפנים גם יש לי קמטוטים שהייתי אוצה לסלק ושם פילינג כימי בינוני אני מפחדת ורוצה לעבור לייזר שיקלף לי שכבות האם זה אפשרי לקבל אותה תוצאה של פילינג כימי בינוני בסילוק 2 שכבות בעור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)