שימוש בלמיסיל ONCE ומשחות אחרות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בלמיסיל ONCE ומשחות אחרות?
    חסוי
    04/09/2012

שלום,
    יש לי כבר מס' ימים פטריות ברגלים.
    אני סובל מאוד מגירודים והגעתי למצב שמרוב גירודים, פצעתי את העור וגרמתי לפצעים פתוחים ודימום קל באצבעות כף הרגל.
    ניסיתי תכשירים כמו פיטרקס של טבע, בקטרובן משחה ובטאקורטן משחה שכולן לא עזרו לי להרגעת הגירויים.
    ניגשתי לקופ"ח והמליצו לי על למיסיל ONCE ואכן רכשתי את המשחה. עקבתי אחר הוראות השימוש וכרגע אני אחרי 24 שעות רחצתי רגליים ועדיין מרגיש גירודים נוראיים.
    רציתי לדעת האם אני יכול להמשיך למרוח משחות נוספות כמו שהזכרתי לעיל או שאין להמשיך טיפול במשחות אחרות כיוון שהלמיסיל עדיין ממשיך לפעול בעור הרגליים?
    בנוסף אשמח להמלצה על משחה או תרופת סבתא שתרגיע לי את הגירודים והגירויים ברגלים. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש בלמיסיל ONCE ומשחות אחרות? - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    04/09/2012

מומלץ שתגש לבדיקת רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תור לעוד חודש?

חסוי
    04/09/2012

מה קורה שיש תור רק לעוד חודש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בלמיסיל ONCE ומשחות אחרות? - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    05/09/2012

הי,
    נשמע שאתה צריך תכשיר נוסף מעבר ללמיסיל. הלמיסיל טוב בעיקר למצב לא דלקתי ואילו מה שאתה מתאר (הפצעים הפתוחים וכו) דורש טיפול בתכשיר כמו טריחדרם, פוליקוטן וכד' ורק לאחר מכן לעבור לתכשיר כמו למיסיל. בכל מקרה, ממליצה לך לפנות בהקדם לרופא עור- לא ניתן להמליץ על טיפול פרטני דרך הפורום- בלי לראות את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה..

חסוי
    05/09/2012

מה עושים במקרה של תור לעוד הרבה זמן?
    איך אפשר להקדים תורים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו