מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קילופים באיבר המיןחנה14/05/2007
שלום רב,
יש לי בן זוג מזה כשנה, יש בינינו יחסים נהדרים ומשיכה מינית אדירה.הכול מצויין מבחינה מינית למעט בעיה אחת, שחוזרת על עצמה כבר כמה פעמים מאז שאנחנו יחד.
לאחר קיום יחסי מין, בן זוגי סובל מחתכים שטחיים באיבר המין, שנראות כמו שריטות,קילופי עור ויובש,הוא אומר שזה ממש כואב לו. חשבנו שזה נובע מהחיכוך בנרתיק, ולמרות שאין צורך הוספנו חומרי סיכה, אבל זה לא השתנה.יש לציין שפתח הנרתיק אצלי צר באופן יחסי, אבל אין שום בעיית חדירה. בנוסף, איבר מינו של בן זוגי אינו חריג בגודלו ביחס לאחרים, כך שלא פה נעוצה הבעיה.
יומיים שלושה של מנוחה בפעילות המינית וזה עובר.
זה ממש מוזר, ממה זה יכול לקרות? אני אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה.
ביקשתי ממנו ללכת לרופא, והוא כל פעם חוזר על כך שזה יעבור ולא נורא, זה אכן עובר אבל חוזר על עצמו, אני לא רוצה שהוא יסבול מכאב מיותר, מצד אחד, ומצד שני אני רוצה לדעת ממה זה נובע.
בבקשה, עזרו לי ובהקדם, כיוון שזה יוצר מתח נוראי ביחסים בינינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילופים
ד''ר מיכאל שוחט15/05/2007אכן הגורם השכיח הוא יובש ומומלץ שימון באופן קבוע מומלץ שיגש לאבחון רופא עור לשלול גורמים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)