שימוש במשחת ניאומדרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש במשחת ניאומדרול
    נועה
    10/09/2012

שלום,
    כבר תקופה ארוכה אני משתמשת במשחת ניאו-מדרול לטיפול בפצעונים שמופיעים מדי פעם בפנים.
    קראתי לאחרונה שהמשחה מכילה סטרואידים, דבר שלא היה ידוע לי עד כה. מזה אומר? אילו תופעות יש לזה? יש הגבלות כלשהן לגבי המשחה?
    ושאלה נוספת, צריך לאכסן את המשחה במקרר?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש במשחת ניאומדרול

הוספת תגובה

• שימוש במשחת ניאומדרול - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    10/09/2012

משחה עם סטרואידים אינה רצויה בשימוש ממושך, ועדיף לבצע הפסקות בשימוש. אם את משתמשת בה ימים בודדים בחודש זה כנראה לא יזיק. כדאי לשים כמויות זעירות, ולהתיעץ עם רופא עור אולי אפשר במקומה משחה בלי סטרואידים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא עוד נתן לי את המשחה הזו

נועה
    10/09/2012

הוא לא הזהיר אותי בעניין הזה.
    איזה תופעות יש לזה?
    והאם צריך לאכסן את המשחה במקרר או בארון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא עוד נתן לי את המשחה הזו - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    11/09/2012

אולי הוא יודע שאת משתמשת במשחה לסירוגין עם הפסקות, ואז כאמור לא יהיו תופעות. אם משתמשים בסטרואידים בשימוש קבוע וממושך זה יכול לעשות נטיה לאודם ונימים באזור המטופל, או לאטרופיה של העור. זה לא אומר שזה יקרה לכל אחת. מהידע שלי אפשר לאחסן את המשחה בטמפרטורת החדר אבל לא כדאי לסמוך על הזכרון שלי, אלא להסתכל בעלון של התרופה איך מומלץ לאחסן אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו