נגע בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגע בעור
    יעל
    10/09/2012

לרופאים שלום.
    אשמח לחוות דעתכם לגבי בעיית עור. אני מצרפת תמונה, וכן מדובר בשטח דיי תחום בשוק בעור הרגל, בו קיימות מעין גבשושיות קטנות בולטות מעל העור, ואיזור נוטה להיות אדום וצמיחת השערות בו דיי מתחת לעור, ובמיוחד אחרי גילוח האיזור ממש נהיה מגורה.
    נלקח מהאיזור ביופסיה ע"י רופאת עור והתוצאה הייתה ללא ממצאים
    אני ממש ממש רוצה להיפטר מזה, זה קיים רק באיזור הזה של הרגל, ורופאי עור בינתיים לא מצאו לתת לזה הסבר או פיתרון
    למה זה מתאים? ואיזה טיפול ניתן לנסות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגע בעור

הוספת תגובה

• ובנוסף

יעל
    10/09/2012

זה קיים כבר דיי הרבה שנים באותו מקום ואותה צורה
    ובטאקורטן או אפלומיצין ודומיהם לא עזרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    11/09/2012

אני לא מתימרת לפתור בעיה שרופאי עור לא פתרו שנים ועוד בלי בדיקה שלך, אבל לפי זה שאת אומרת שהשערות צומחות שם הפוך אולי מדובר בשערה כלואה. כדאי לנסות הסרת שיער ברגליים "לצמיתות" (בעצם זה לתקופות ארוכות) ע'י לייזר או IPL, כי זה יכול לרפא בעיות שנובעות משערות, גם אם הן כלואות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף - תגובה

ד''ר ביאנקה רוזנברג-הגן
    12/09/2012

אנא פני לבדיקת רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו