צלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקת
    דוד
    13/09/2012

שלום רב אני בחור בן 23 בגיל 14 בערך היה לי פצעון הרפס על הלחי וכתוצאה מכך ששיחקתי איתו הוא נפתח והתפשט ונוצרה מין קליפה חומה טופלתי בזמנו על ידי רופא עור באמצעות משחה וכדורים ונותר לי לאחר מכן כתם אדום שקוע מעט על הפנים עם השנים זה השתפר מאוד וכיום בקושי ניתן להבחין בו אך בתאורה מסויימת ניתן עדיין להבחין במין כתם שקוע מעט על הלחי איך אני יכול לטפל בזה שמעתי על פילינג פיקסל שיכול לשפר משמעותית צלקות האם זה מתאים לי בבקשה אם תוכלו לתת לי קצת אינפורמציה בנושא כי אני יודע שיש היום הרבה מכשירי לייזר ואני רוצה לבחור את את הטוב ביותר תודה רבה ושתהיה לכם שנה טובה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקת

הוספת תגובה

• צלקת - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    18/09/2012

קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית בדכ צלקות שקועות ניתן לשפר עיי שמוש בלייזרים או גלי רדיו בדכ מדובר בסידרה של טיפולים .טיפולים נוספים -מילוי בעזרת חומרי מילוי ואף כרורגיה מקומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו